Nomad urban în Căutare de …Acasă!

  1. Cu casa-n spate – în căutarea lui “Acasă”!
  2. Navigând în lumea construcțiilor: A cauta, a găsi, a alege…
  3. Între Coincidențe și Destin: Călătoria mea prin Lumea Materialelor de Construcții alături de Vindem-Ieftin.ro
  4. Depozit Virtual Vindem-Ieftin.ro: Arhitecții Viselor tale în Construcția casei mult visate
  5. Construind Visul cu Vindem-Ieftin.ro: Mai Mult Decât Materiale, O Nouă Realitate!

-Am mai spus-o și o mai spun, sunt un nomad în orașul meu!

Ce face mai exact un nomad, se plimba dar nu ca o plimbare în parc, admirând Frumusețea toamnei ci mai degrabă precum un melc, cu casa în spate.

De mică am visat ca atunci când voi fi mare voi locui intr-o căsuța înconjurată de copaci și multa vegetație, acel cottage englezesc, cu cărămidă roșie, cu șemineu, lemn și acel stejar bătrân în curtea casei doar ca zicala ‘Ai grija ce iti dorești ca s-ar putea sa se întâmple’ a dat eroare, una de programare a dorinței mele, nu una totala, parțială sa zic așa, de ce parțială,pentru ca dorința a rămas dar s-a adăugat vânătoarea de case, doar ca aici nu sunt doar activa sunt și experta.

Cred ca Universul s-a gândit ca înainte de a locui în casa visurilor mele va trebui sa încerc câteva (…sper), mai Putin visate,asa încât sa pot aprecia momentul când îmi voi putea atinge visul, literalmente vorbind.

Cu casa-n spate – în căutarea lui “Acasă”!

Detest mutatul și tot ceea ce implica el, de la împachetat,transportat, rearanjat, despachetat, acomodat dar cel mai greu moment, despartirea de acel loc unde, pentru o scurta perioada a fost..acasă, mi se pare cel mai greu, mai ales pentru o persoana ca mine , care se atașează și care vede în orice Colt de perete un izvor de amintiri, sa le lași pur și simplu și sa mergi într-un alt loc plin de Colțuri și pereți care nu spun nimic.

În decursul ultimilor 11 ani am acumulat cam 4 mutări și vizitat infinit de multe case iar ultima mutare a fost…luna trecută, doar ca de data acesta s-a schimbat perspectiva,saturati sa ne mutam în același tipar de casa, adică finalizată,mobilata sau parțial mobilată, de data aceasta am zis sa fim aventuroși adică am cumpărat o casa proaspăt construita dar deloc finalizată ceea ce implica o munca în plus, foarte creativa de altfel care implica nuanțe,texturi,forme, foarte multa atenție la detalii, asta fiind partea frumoasa a muncii dar partea mai Putin frumoasa e un pachet complet de decizii și alegeri riscante și multa frustrare.

De la căutat acea echipa priceputa în finisaje și construcții în care sa ai o oarecare încredere în munca și Abilitățile lor pana la colindatul magazinelor de construcții pentru a găsi ceea ce în mintea ta e foarte bine detaliat și structurat, e o aventura…costisitoare.

După un casting riguros în căutarea echipei ce urma sa ne ajute sa conturam acea construcție în forma de casa ca s-o transformam în acasă, am găsit într-un final, după câteva încercări de-a dreptul bizare, de la oameni care veneau și schitau pe pereți ideile noastre la alții care măsurau pereții…ochiometric sa zic așa,aveam uneori impresia ca sunt într-un film de comedie.

Iar ceea ce a urmat era și mai hilar, credeam ca partea cea mai dificila, e găsit acei oameni pricepuți care nu doar ca zic ca fac chiar fac dar nuuuu,se pare ca și goana după materiale e un izvor de migrene, ceva ce credeam ca va fi floare la ureche mai ales când tu știi ce vrei.

Totul în mintea mea era clar, știam cum vor arata pereții, ce culoare va avea fiecare perete știam cum va arata bucătăria,baia, ce gresie, știam perfect ca parchetul va îmbracă total casa, mai Putin o baie și știam și ce fel de lemn va fi, de la interior la exterior, imaginea din mintea mea era una..HD, atât era de clara dar ce te faci când ajungi în magazinele de finisaje și materiale de construcții din orașul tău și imaginea începe sa se blureze?

Eram precum un miop fără ochelari, ceea ce vedeam era incert și se mai Adauga un mare zgomot de fundal, erau câteva vizite ce trebuiau sa fie, scurt și la subiect dar s-au transformat în ore multe și pierdute ieșind de acolo nu neaparat dezamăgiți, eram parca intr-o gaura neagră,nu știam cum am intrat și nu știam cum vom ieși de acolo.

Partea cea mai complicata a fost când tu ai găsit modelul de parchet perfect pentru noua ta casa dar..nu au suficient pe stoc, pai ce faci,incerci sa te reorganizezi și cauți un compromis, te uiți la alte modele și..surpriza și aici stoc insuficient și tot așa pana când consultantul magazinului aproape ca te convinge sa iti pui 10 tipuri de parchet în casa sau sa faci comanda și sa aștepți, nu 2-7 zile ci mult mai mult și sa mai adaugi costuri livrare și costuri paleți sau te descurci singur cu livratul adică dacă nu ești norocosul care are un amic cu o mașină mare te duci zilnic și tot cumperi câte 2,3 seturi de parchet și în 2 săptămâni poate, poate termini de adus parchetul, faci o mică pauza și continui cu restul adică cutiile de gresie, tot ceea ce tine de sanitare,etc

Doar ca povestea aceasta, oricât de amuzanta ar suna nu putea continua așa și nu neaparat în privința transportului,desi era o problema financiară cu multe necunoscute, era vorba de calitate iar aici nu intra în discuție acel compromis unde ajungi sa iti cumperi 10 tipuri de parchet!

Între Coincidențe și Destin: Călătoria mea prin Lumea Materialelor de Construcții alături de Vindem-Ieftin.ro

Se zice ca nimic în viață nu este întâmplător, așa și experiența mea în lumea blogging-ului și universul Superblog!

Datorită lor am descoperit ieșirea din gaura neagră a materialelor de construcții iar imaginea a început sa se limpezească ușor,usor, devenind din ce în ce mai clara, mai exact i-am descoperit pe cei de la Casa de comenzi Vindem-Ieftin.ro.

Depozitul virtual vindem-ieftin.ro este un concept inovator în cadrul Casei de comenzi Vindem-Ieftin.ro aducând cu sine toate beneficiile unui depozit tradițional de materiale de construcții, dar eliminând costurile suplimentare acumulate pe parcursul lanțului de distribuție.

Cu o viziune îndrăzneață și inovatoare, Vindem-Ieftin.ro a revoluționat modul în care clienții achiziționează materiale de construcții. Aici, clienții nu pierd timp prețios pe detalii tehnice, deoarece specialiștii în construcții sunt cei care înțeleg cerințele și le oferă propuneri finale. Cu un concept de “Depozit Virtual,” Vindem-Ieftin.ro se distinge prin faptul că comenzile pleacă direct de pe linia de producție a fabricii către șantierul clientului, eliminând complet necesitatea depozitelor fizice sau marilor magazine de materiale de construcții.

Depozit Virtual Vindem-Ieftin.ro: Arhitecții Viselor tale în Construcția casei mult visate

Înființată în 2014, această platformă a avut o viziune clară: să elimine lantul clasic de la fabrica la client, evitând astfel costurile suplimentare ale depozitelor. Vindem-Ieftin.ro a creat o soluție unde nu mai plătești în plus pentru manipulările de stoc, depozitare, transport sau comisioanele mesterilor. Aici, poți achiziționa totul online, direct de la producător.

Iar în 2022, Vindem-Ieftin.ro a lansat conceptul de “Depozit Virtual,” prima franciză de materiale de construcții care a adus cei mai buni vânzători în domeniul construcțiilor. Acest concept a dus depozitul clasic la un alt nivel, aducându-l aproape de clienți în regiunile în care locuiesc.

Cu o rețea națională de depozite virtuale și acces la furnizorii de top din domeniul construcțiilor, fiecare client beneficiază de consultanță personalizată pe tot parcursul proiectului său.

Specialiștii în construcții de la Vindem-Ieftin.ro au un rol crucial, oferind următoarele avantaje:

  1. Acces direct la stocurile producătorilor.
  2. Posibilitatea de a cumpara exact cantitatea necesară,fara pierderi
  3. Posibilitatea de a negocia cele mai bune prețuri

Apeland la specialiștii celor de la Depozit virtual vindem-ieftin.ro a fost un pas crucial în succesul proiectului nostru numit Acasa.Consultanții specializați în materiale de construcții au o cunoaștere profundă și relații cu producătorii de încredere iar în cadrul consultării, am putut să discutăm detaliile proiectului nostru și nevoile noastre.

De la sisteme pluviale, sisteme de izolație atât termica cât și fonica a pereților, vezi detalii, ne-am dorit o casa cât mai eficienta din punct de vedere termic, la tot ceea ce inseamna instalații electrice, de la panouri, trasee cabluri pana la corpuri de iluminat, cazi de baie, lavoare și baterii, tencuieli decorative atât pentru exterior cat și pentru interior, gresie și bineinteles mult cautatul parchet triplustratificat adică din 3 straturi de lemn masiv, în nuanță stejarului și lăcuit, și bineînțeles am găsit cantitatea dorita fără compromisuri, un preț excelent și fără dureri de cap în ceea ce privește transportul, paleții și durata acestuia.

Nu mai vorbesc de tot ceea ce implica constructia unei case cu partile mai Putin cunoscute de mine și experiență zero, de la fose septice, BCA sau boltari ceea e un lucru nou invatat , beton, placaje, cofraje, etc,

Depozitul Virtual Vindem-Ieftin.ro reprezintă o paradigmă modernă în achiziția de materiale de construcții. Aici, găsești o gamă largă de produse pentru construcții civile și industriale, toate la doar un click distanță. Imaginează-ți că poți alege dintr-o selecție diversificată de materiale pentru structură și fundație, cum ar fi grinzi, ciment sau țiglă. Dacă visezi la un nou acoperiș, poți explora o varietate de țiglării și materiale de izolație. Pentru proiectele de interior, ai la dispoziție o gamă vastă de gresie și faianță pentru a-ți personaliza băile sau bucătăria. Așadar, fie că ești în căutare de materiale de construcții de încredere, precum o țiglă ceramică pentru acoperiș sau parchet din lemn masiv pentru living, Depozitul Virtual are tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți transforma visurile de construcție în realitate.

Construind Visul cu Vindem-Ieftin.ro: Mai Mult Decât Materiale, O Nouă Realitate!

Achizițiile de materiale de construcții și finisaje sunt un univers complex care nu exclude înșelăciunile, asa cum am experimentat pe propria piele nu mare mi-a fost dezamăgirea sa descopăr sentimentul de neputința și frustrare de a știi ce îmi doresc, ce caut și aproape ca am fost convinsă ca și altceva este ok adica aproape ca am ajuns la casa de marcat cu un cos plin de produse pe care nu le doream dar cineva mi le-a băgat pe gât, forțat pot sa zic, incercand sa isi vândă marfa.

Astfel depozitul virtual Vindem-Ieftin.ro devine un partener de încredere pentru a evita capcanele,consultanții specializați din cadrul acestui depozit virtual au o cunoaștere profundă a produselor și relații strânse cu producătorii de încredere. Aceștia nu doar oferă sfaturi prețioase, ci și asigură că achizițiile tale sunt potrivite cu necesitățile proiectului tău. Ei te vor ajuta să faci alegeri informate și să eviți achizițiile pripite sau deciziile nesăbuite. Prin intermediul consultanței specializate de la Depozitul Virtual, poți să-ți protejezi investiția și să te asiguri că proiectul tău de construcție va fi un succes fără neplăceri.

Acest articol a fost scris pentru Superblog 2023, ediția de toamna!

One thought on “Nomad urban în Căutare de …Acasă!

Add yours

Leave a comment

Website Built by WordPress.com.

Up ↑