Crăciunul Vine de la Answear.ro: Darul Perfect Învelit în Card Cadou!

-Uitându-ma pe calendarul lipit de frigider, cum o fac de altfel în fiecare dimineață în timp ce îmi beau cafeaua, realizez ca, imediat e ultima lui fila și mă întreb, cum Doamne am ajuns din nou la începutul sfârșitului de an?

La radio se anunță, nu ploi ci câteva ninsori iar tv-urile vuiesc în reclame cu luminițe și brazi impodobiti, târgurile de Crăciun împânzesc încet încet orașele și ți-e greu sa nu realizezi ca decembrie sta sa isi facă intrarea și o face cu surle și trâmbițe așa cum nici o luna din restul anului n-o face.

Decembrie nu este doar o luna din calendar, este un sentiment aparte, o emoție, ce mai, are ea ceva special de cum apare și pana în ultima ei secunda ca doar e singura care părăsește scena în focuri de artificii.

Decembrie este o luna de-a dreptul specială, tu știi când începe, știi când se termina dar ce se întâmplă între, ei, acolo e nebunia!

În fiecare an îmi propun să-i savurez fiecare zi în parte, fiecare moment ce doar decembrie îl poate oferi și în fiecare an mă trezesc gonind de nebuna pe străzi în Căutare de nu mai știu ce.

Decembrie sau Goana după Cadouri – Când Linia dintre Veselie și Panică e Subțire ca Hârtia de Împachetat!”

Decembrista de fel, ador perioada asta din an, nu doar pentru ca totul în jur e festiv, e nostalgic, luminos,ca de poveste dar în tot cadru asta idilic se mai Nimerește și ziua mea și asta îmi da un sentiment tare frumos sa știu ca sunt născută intr-o luna a cadourilor pentru ca nu-i așa, decembrie e și luna cadourilor.

– Dar ce te faci când în familia ta și micul cerc de apropiați nu ești singura decembrista?

-Ei, aici idilicul lunii se poate transforma intr-o dulce agonie, într-un lung șir de frustrări și alergaturi după cadouri, brainstorming-uri ca na, vrei sa fi și originala, vrei sa oferi nu doar un obiect frumos împachetat ci o emoție, un mixt complex de bucurie și extaz ca tu sa poți savura clipa în care ți se deschide cadoul pentru care ai muncit atâta și toate astea pune-le pe repeat ca doar pe langa aniversari mai sunt atâtea cadouri de gândit,cumparat, împachetat și puse frumos sub brad.

Și pe langa goana după cadouri, mai decorează și casa ca na, sunt obsedată de ideea de casa complet decorată de Crăciun,mai pregătește și câteva mese festive, mai fa și câte o ciocolata calda pentru a o savura în serile de iarna în timp ce urmărești maratonul filmelor de Crăciun și câte și mai câte, toate… în decembrie!

-A! sa nu uit, mai bucură-te și de ziua ta!

Dacă voi știți rețeta dilatarii timpului măcar acum în decembrie pentru ca altfel nu văd vreo Luminița a sperantei sa le fac pe toate și sa mă și bucur de ele, nu văd!

Cardurile Cadou: Pragmatism sau Magie în Ambalaj Modern?

Cu toții am experimentat măcar o data ideea de card cadou, fie l-am primit, fie l-am dăruit sau cel Putin ne-a apărut prin gânduri ca idee salvatoare într-un impas cadoricistic.Cu diverse tematici și posibilități de utilizare, de la magazine online la experiențe unice, aceste carduri oferă flexibilitate atât pentru cel care le oferă, cât și pentru cel care le primește, ele reprezintă un dar care dă libertate, permitând beneficiarului să-și aleagă singur ceea ce își dorește cu adevărat.

Doar ca, cardurile cadou au o dubla personalitate, una cu 2 fete, pot fi în același timp propria-ți salvare dar în același timp și o idee lipsită de orice fel de emoție.

Cardurile cadou sunt un fascinant paradox: sunt salvarea ta atunci când ești într-un impas în ceea ce privește alegerea cadourilor mai ales în perioada sărbătorilor dar în același timp reprezintă absenta acelei conexiuni emoționale care adesea definește un dar memorabil.

-Și de multe ori mi-a străbătut mintea acest card cadou salvator doar ca de fiecare data îmi lasă impresia ca o sa par superficiala, ca nu am avut chef și am apelat la un substitut.

-Sa fie cardul cadou un simplu și rece substitut?

Avantajele cardurilor cadou!

1.Solutia salvatoare!

Cu toții am fost măcar o data în pana de idei atunci când trebuia sa alegem un cadou, fie el pentru o zi de naștere sau unul de pus sub brad și de câte ori am cumpărat doar ca sa fie ceva de oferit?

Sau de câte ori am cumpărat fie un pulover, pantofi sau orice articol de îmbrăcăminte și nu am nimerit nici mărimea dar nici modelul sa fie pe placul celui cui i-am oferit, ei, aici un card cadou este nu doar o idee buna dar una recomandata, de ce, pentru ca tu poți oferi în continuare ceea ce tu iti dorești, adică un articol de îmbrăcăminte iar de aici încolo cardul cadou face magia, ii lasă persoanei experiență și libertatea de a-și alege exact ceea ce isi doreste și bineînțeles noi nu mai trebuie sa ne stresam sa alegem modele sau sa ghicim mărimi.

2. Soluția Convenabila!

-De ce convenabil, pai poate avem rude sau prieteni cu care nu împărtășim aceleași granițe terestre, locuiesc în alt oraș sau în alta țară dar ne sunt apropiați iar de Crăciun nu suntem doar cu gândul lai ei dar ne dorim sa le oferim și un cadou iar un card cadou poate fi o idee convenabila pentru ca te scapă de căutări, împachetări și curieri care știm cu toții în perioadele aglomerate de sărbători pot fi uneori..neglijenți,un card cadou este ales doar printr-un simplu click și trimis fie prin posta sau email.

O fi o soluție convenabila dar cu siguranță te scapă de eventualele surprize neplăcute ce nu tin de tine ci de hazardul nebuniei de sărbători iar pe unii dintre noi acest lucru ii poate copleși.

3. Soluția ‘Pe ultima suta de metri’!

Știu ca poate suna superficial dar mai bine așa decât deloc!

Știm cu toții ce înseamnă decembrie pe străzile orașului,aglomeratie,cozi infinite la case, nebunie,agitatie,nervi, specific spiritului Crăciunului nu:)), ce te faci când ai trecut prin toate aceste probe ale răbdării și realizezi ca ai uitat un cadou de cumpărat?

Cardul cadou te poate salva indiferent de ora și te scapă și de agitația de sărbători și statul cu orele la case pentru ca nimănui nu-i place mai ales de Crăciun sa fie omis de pe lista moșului.

4. Soluția potrivită pentru toată lumea!

Sunt precum o cheie ce deschid usa unui univers complex al magazinelor sau experiențelor dând posibilitatea celui drag să descopere exact ceea ce își dorește, în timp ce tu oferi libertatea și bucuria alegerii.Fie ca vorbim de articole vestimentare, cosmetice, pentru casa sau oferim ceva mai aparte, cursuri de gătit sau de pictat, de călărie sau excursii memorabile, un card cadou poate fi unicul în măsură sa poată îngloba atât libertatea alegerii cât și emoția descoperirii.

5.Solutia Anti-stres!

Din păcate și decembrie poate fi un paradox, Desi e cea mai frumoasa perioada din an poate fi și cea mai stresanta pentru ca sunt atâtea de făcut, de organizat, pregătit, împachetat și în același timp vrei sa te și bucuri de fiecare lucru făcut și dacă se poate și fără stres dar de cele mai multe ori se lasă cu mult stres și frustrări pentru ca zilele sunt scurte și timpul zboară mai ales în decembrie.Un card cadou poate fi soluția anti stres pentru ca intervine exact la momentul potrivit, te salvează din alergătură după cadouri și hârtii de împachetat și încă ceva, este și o idee sustenabila pentru ca toate acele ambalaje Desi sunt deosebite și sunt farmecul cadourilor de Crăciun, ele în scurt timp devin un morman de aruncat la gunoi, un card cadou poate fi o soluție ECO!

Dezavantajele Cardurilor cadou!

  • Experiențe Impersonale– Atunci când vine vorba de oferirea unui card cadou, uneori, există această percepție că este un gest mai puțin personal sau lipsit de efort, în comparație cu procesul de alegere și oferire a unui cadou fizic. Oferirea unui obiect palpabil implică adesea un efort suplimentar, o căutare a lucrurilor care ar putea să îți atragă atenția sau să îți aducă zâmbetul pe buze, o gândire atentă la preferințele și la personalitatea destinatarului. Alegerea unui cadou fizic poate transmite un mesaj emoțional puternic, exprimând atenție și cunoaștere față de cineva drag.În contrast, cardurile cadou sunt adesea privite ca fiind mai impersonale, pentru că pot fi achiziționate rapid și nu necesită o investiție de timp și energie atât de mare. Ele pot fi percepute ca fiind o soluție comodă în locul unei căutări și selecții atente a unui cadou fizic.
  • Termene de valabilitate– reprezintă o limitare semnificativă a cardurilor cadou, deoarece acestea au adesea o perioadă limitată în care pot fi folosite. Această perioadă poate varia considerabil în funcție de furnizorul cardului și poate fi de la câteva luni la câțiva ani. Nepăstrarea acestor termene poate duce la expirarea sau pierderea valorii cardului, ceea ce înseamnă că beneficiarul nu va mai putea folosi suma sau beneficiile asociate acelui card.Acest lucru poate fi frustrant atât pentru donator, cât și pentru beneficiar, mai ales când acesta din urmă nu are ocazia sau posibilitatea să utilizeze cardul înainte de expirarea sa.
  • Pierderea sau furtul acestuia – Pierderea sau furtul unui card cadou poate aduce cu sine frustrare și neplăceri considerabile.Pierderea unui card cadou, unui cadou pana la urma poet fi un adevărat coșmar, fiind o combinație de frustrare și dezamagire pentru ca înseamnă nu doar dispariția unui card fizic ci și a unei sume de bani sau a valorii asociate cu acel card,in plus, procedurile de raportare a pierderii sau furtului pot fi complicate și uneori pot necesita timp îndelungat pentru a fi rezolvate.
  • Ușor de uitat– de câte ori am primit un card cadou sau un vocher de cumpărături care a ajuns pe fundul unei genți sau pierdut prin portofel și acolo a rămas, doar praful s-a mai atins de el pentru ca, fiind destul de delicat fie ca vorbim de varianta sa fizica sau mai grav trimis prin email, uitam ușor de existenta lui mai ales de sărbători!
  • Sunt limitate– Limitările geografice sau de utilizare sunt un aspect important de luat în considerare în ceea ce privește cardurile cadou.De exemplu, un card cadou emis de un anumit retailer poate fi utilizat doar în locațiile fizice ale acelui retailer sau doar pentru achiziționarea anumitor categorii de produse,mai mult decât atât, în unele cazuri, cardurile cadou pot avea limitări legate de țara sau regiunea în care pot fi utilizate. Acest lucru poate fi problematic pentru beneficiarii care locuiesc sau călătoresc în afara zonei de valabilitate a cardului.

Pe principiul vara sanie și iarna car, ce frumos ar fi fost ca toate cadourile sa fi fost pregătite așa de prin..august:)) dar cine se gândește la Crăciun în august da sa și găsești ambalaje, accesorii de împachetat cu motive de Crăciun și poate te și prinde goana cadourilor la plaja, nu simți spiritul sărbătorilor nu-i așa?:))

Doar ca anul asta chiar îmi doresc sa mă tin de planificare adică vreau sa mă bucur de tot ce aduce decembrie, vreau muzica și filme de Crăciun vreau casa sa fie pregătită și cadourile alese din timp nu ca anul trecut, în ajuns de Crăciun eu încă alegeam cadouri așa sa fie cumparate, nu, anul acesta Answear.ro aduce magia cadourilor de Crăciun și o face mai ușoară, mai rapida, variata, bogata în opțiuni și bineînțeles 0 stres.

Cardul cadou ANSWEAR.ro nu este doar un simplu cadou, ci o ușă către o lume vastă de opțiuni și stiluri. Oferind comoditate și libertate, acest card este cheia pentru a oferi bucurie și pentru a aduce zâmbetul pe buzele destinatarului. Cu avantajul cardului electronic, bucuria ajunge instantaneu, iar destinatarul poate naviga printre cele mai noi colecții sau oferte speciale. Valorile nominale variate îl fac versatil, potrivindu-se pentru orice buget sau preferințe. Și nu e doar pentru momentul achiziției – fondurile rămase pe card pot fi folosite pentru viitoarele achiziții, asigurând astfel o experiență continuă și plină de posibilități. Cu ANSWEAR.ro Gift Card, ai posibilitatea să oferi un cadou personal și flexibil, iar beneficiile lui se extind în fiecare alegere de modă și stil.

O fi decembrie luna cadourilor dar sa nu uitam ca e și prima luna de iarna și iarna nu-i ca vara, e frig, e umed, poate ninge poate ploua ce mai, e un sezon plin de posibilități vestimentare, de schimbat garderoba deci o idee numai buna de cadou de pus sub brad iar o geaca de iarna călduroasă dar și în trend este ceva cu care nu ai cum sa dai greș mai ales dacă optezi pentru un card cadou Answear.ro, de ce, pentru ca cei de la Answear.ro vin cu ultimele trenduri în materie de fashion dar și cu o mulțime de oferte speciale iar tu oferi în dar posibilitatea de a explora toate opțiunile oferite în materie de geci de iarna.

Când vine vorba de a face un cadou minunat pentru mama, sora sau prietena ta în această iarnă, un card cadou Answear.ro este alegerea perfectă.Daca pentru mame, un card cadou Answear.ro înseamnă posibilitatea de a alege o geacă elegantă și practică, potrivită pentru orice ocazie, pentru surori și prietenele care adora sa fie mereu la moda, același card cadou le poate oferi oportunitatea de a explora noile lor Colecții dar și libertatea de a alege între modelele care sa se potrivească cu stilou lor, care ra reflecte gusturile și preferințele acestora în materie de moda.

Și dacă partea feminină a familiei este bifata cu siguranță nu putem uita de partea masculină fie ca ne dorim sa oferim un cadou tatălui, fratelui sau a prietenilor un card cadou Answear.ro poate fi exact cadoul practic și apreciat de care au nevoie în această iarnă și aici oportunitățile sunt nelimitate dar ce ziceți de un portofel elegant, numai bun pentru ieșirile festive de sărbători dar și un cadou practic și foarte apreciat în rândul barbatilor

HO HO HO- Cu card cadoul de la Answear.ro!

Cu un card cadou Answear.ro, oferi mai mult decât doar un cadou – oferi posibilitatea de a descoperi și de a adopta stilul perfect pentru fiecare sezon.Alegând Answear.ro, alegi versatilitatea, calitatea și ultimele tendințe în modă, aducând bucurie și inspirație în garderoba oricui îl primește. Fie că vrei să surprinzi cu ceva special sau să oferi libertatea de a alege dintr-o varietate amplă de opțiuni, cardul cadou Answear.ro este alegerea perfectă pentru a face pe cineva să strălucească în fiecare moment și în fiecare ținută.

Cam atât cu dezbaterea mea în ceea ce privește cardurile cadou dar sunt tare curioasa voi ce părere aveți, sunt ele o idee de ultim moment, impersonale sau ceva bine gândit care te ajuta sa economistesti atât bani cât și energie!

Acest articol a fost scris pentru Superblog 2023-editia de toamna!

Leave a comment

Website Built by WordPress.com.

Up ↑