Un Ghid Rapid pentru un Machiaj de Zi Perfect și o Piele Radiantă cu produsele MyCosmetics!

-Se spune ca, femeile apelează la machiaj pentru a fi mai atrăgătoare în ochii sexului opus dar oare așa sa fie?

Machiajul este mai mult decât o rutina este un întreg ritual, o întâlnire intimă cu sinele nostru, o punte inițiatică a femeilor cu forță lor interioară, prin machiaj, femeile își exprimă creativitatea și individualitatea. Fiecare alegere a culorilor și a stilului reflectă starea lor de spirit, personalitatea și chiar povestea de viață. Astfel, machiajul devine un partener de nădejde în călătoria descoperirii de sine, unul de anvergura, un partener al femeilor de mii de secole.

Se spune ca, grecii antici sunt cei care au inventat primele cosmetice utilizându-le atât femeile cât și bărbații pentru a ieși în evidenta în fata zeilor și dacă stam bine sa ne gândim la arta egipteana, la bustul lui Nefertiti putem vedea primul eyeliner din istoria machiajului.

Și dacă, acum 3000 de ani în urma , grecii foloseau Kohl, pudra de cupru și plumb pentru a obține nuanțe vibrante și a sublinia trăsăturile feței, astăzi, lumea machiajului a evoluat semnificativ, aducând cu sine o varietate impresionantă de produse și tehnici.

Trecerea timpului a adus cu sine transformări remarcabile în lumea machiajului. De la descoperirea unor ingrediente mai sigure și eficiente la dezvoltarea unor tehnici sofisticate, machiajul a devenit mai accesibil și diversificat. Astăzi, avem la îndemână o gamă largă de produse, de la fonduri de ten și farduri de ochi la rujuri și iluminatoare, fiecare contribuind la creația unei pânze de frumusețe personalizate pentru ca, nu-i așa machiajul nu este doar o forma de a-ți evidenția trăsăturile este o adevarata arta iar noi suntem pânzele pregătite pentru a prinde viață.

Artistica, glamuroasa, clasica sau eleganta, machiajul iti oferă șansa sa iti pui în valoare și sa explorezi propriul stil unic ca apoi la final de zi , sa îl dai jos, pregătindu-te sa dezvălui o alta fațetă a personalității tale.

Machiajul îmbracă multe forme în funcție de preferințele fiecăruia, poate unele apelează la machiaj pentru a-și acoperi unele imperfecțiuni iar altele în schimb nu ies din casa fără acel ritual al infurmusetarii doar ca, în final, fie ca optezi pentru un look de nunta, de party, office sau unul natural, simplu, cel mai important este ca, tu sa te simți bine, sa ai acel moment, al tău cu reflexia ta în oglinda care iti spune….bravo, acum poți merge sa cucerești lumea!

Frumusețe zilnică, eleganta infinita – descoperă secretele unui machiaj de zi complex dar foarte ușor de realizat !

Pentru mine un machiaj de zi înseamnă unul natural, acel machiaj, Makeup no Makeup dacă se poate și acum multe dintre voi o sa îmi Spune-ți pai, Ala este banal de ușor.

-Sa fie oare chiar așa, când tocmai ce pare ușor la prima vedere este defapt cel mai complex lucru!

-Și da, un machiaj mai ales de zi, nu-i o chestie pe fuga, superficiala sau..ușoară, este un proces complex, sunt câțiva pași,adevarat putini dar foarte necesari,cateva produse cheie pentru a crea acel efect esențial pentru un machiaj de zi- de, less is more.

-Și ce frumos ar fi sa putem spune, ‘Așa m-am trezit‘, dar nu suntem nici actrițe într-un film care se trezesc gata machiate și cu bucle bine definite și nici nu ne trezim cu 2 ore înainte sa ne machiem pentru a ne pune din nou în pat doar sa ne prindă dimineață cu “bujori în obrăjori”.

După cum ziceam, un machiaj de zi necesita câțiva pași cheie, precum un To Do List, musai bifați pentru un efect scontat, de la pregătirea tenului pana la produsele de Makeup bine alese și de ce pun accentul pe bine alese pentru ca pielea este precum stomacul nostru nu ii dam o hrana slab calitativa și plina de chimicale așa și tenul, are nevoie de produse calitative. nu doar pentru un efect de calitate dar și din grija pentru pielea ta.

Strălucește cu MyCosmetics -Un machiaj de zi unde calitatea face casa cu îngrijirea pielii tale!

MyCosmetics redefinește experiența machiajului de zi cu gama sa de produse cosmetice Revers, întruchipând o paradigmă a calității și îngrijirii. Concepute pentru a sublinia frumusețea naturală a fiecărei femei, aceste produse nu sunt doar instrumente de frumusețe, ci adevărate ritualuri de răsfăț. Formulele lor avansate nu doar că oferă rezultate vizibile și de durată, dar sunt și create cu grijă pentru sănătatea pielii tale.

În fiecare aplicare, vei simți nu doar calitatea excepțională a produselor Revers, ci și grijă lor pentru pielea ta. MyCosmetics îți oferă mai mult decât produse cosmetice; oferă o experiență de înfrumusețare care nu doar îți evidențiază frumusețea, dar și îngrijește și protejează pielea în același timp. Astfel, îți asigură că vei străluci nu doar în machiajul de zi, ci și în propria-ți încredere și frumusețe autentică.

Pasul 1- pregătirea tenului

MyCosmetics își găsește locul de cinste în această rutină esențială de înfrumusețare. Pregătirea tenului începe cu produsele lor atent formulate, care hidratează și pregătesc pielea pentru machiaj și pentru ca orice machiaj începe cu pregătirea tenului exact precum o pânză de pictura, primul pas este hidratarea, tonifierea și bineînțeles aplicarea unei baze de machiaj.

Fie ca optam pentru o baza de machiaj anti-redness, luminatoare sau matifianta, baza de machiaj Revers este ușor de aplicat, facilitează aplicația fondului de ten și bineînțeles cel mai important, prelungește durata de viață a machiajului, garantând efectul de, natural, de proaspăt în timp ce protejează și hrănește pielea.

Pasul 2 – Fondul de ten

Indiferent dacă avem un ten cu imperfecțiuni pe care le dorim sa fie bine mascate sau un ten matur care sa acopere micile semne ale vârstei, fie unul mixt sau tern, cu fondul te ten potrivit pentru textura pielii noastre poate face minuni.

Fondurile de ten Revers de la MyCosmetics vin intr-o multitudine de opțiuni, potrivite pentru fiecare tip de ten în parte, intr-o gama variata de nuanțe, construite din grija pentru noi, iubitoarele de machiaj.

Pentru mine, fondul de ten hidratant XL, Revers este exact ce tenul meu dorește, mai exact, hidratare, acoperă micile imperfecțiuni, protecție,durabilitate și nuanțe ce se potrivesc culorii tenului meu.

Și sa nu uitam de ochi și de pielea lor incredibil de sensibilă și știți cum sunt unele dimineți, cu cearcăne și pungi sub ochi, musai musai un anticearcăn iar gama Revers au câteva opțiuni super accesibile ca preț dar super concentrate ca și calitate ce mai sunt super, super.

Un creion corector, anti-inflamator ce estompează cearcănele , ușor de aplicat, rapid și prietenos cu mediul, ce mai, nu degeaba se numește Magic, pentru ca, chiar așa e!

Pasul 3 – Pudrarea și conturarea

Care pasionata de machiaj nu a auzit de conturing sau nu a încercat niciodată,ei aici cred eu ca se întâmplă magia artistica, felul în care Reușești sa jonglezi cu lumini și umbre mi se pare wow!

Pudra de fata Mineral Pure de la Revers are o structura compacta, finisează machiajul, ii oferă durabilitate,estompand imperfectiunile fără a crea un efect de masca.

Pudra de fata XL Revers are o consistentă ușoară, subtila oferind tenului un aspect proaspăt și natural care se menține pe parcursul întregii zile.

Paleta de machiaj pentru contur HD Beauty de la revers este trio-ul magic al conturării tenului, de la fardul de obraz satinat, pudra bronzantă pentru acel efect de umbre și iluminatorul, toate vin în ajutorul tău, transformându-te într-un adevărat sculptor al propriului ten.

Pasul 4 – machiajul ochilor și al sprâncenelor

Când vine vorba de machiajul ochilor pe timp de zi, optez aproape de fiecare data pentru nuanțe calde de bej, nuduri, uneori un creion maro închis, rimel și cam atât dar la partea cu sparncenele e cu totul alta treaba, având sprâncene subțiri și rarefiate aici se schimba treaba pentru ca încerc sa le ofer volumul de care nu au parte dar în același timp sa para cât mai naturale

Cu o perie specială pentru stilizarea sprâncenelor, creionul EYEbrow Artist Revers garantează un efect profesional, natural și sprâncene perfecte.

Știți vorba aia, bej cu bej, ei cam așa stau eu la categoria fard de ochi, sa fie bej, sa fie nude-uri și sunt fericita iar gama de produse pentru ochi de la Revers vin intr-o multitudine de nuanțe pentru toate gusturile, puternic pigmentate, saturate și care rezista întreaga zi pentru a crea un machiaj așa cum iti dorești.

Pasul 5 – Buzele

După cum zice și imaginea de mai sus, cu rujul potrivit orice femeie poate cuceri lumea pentru ca iti oferă acea putere ce vine dinăuntrul tău, acel curaj, acea forță și încredere.

Fie ca optam pentru un balsam cu ulei CBD de la Revers cu ulei de cânepă care regenreaza, hidratează, protejează și hrănește pielea buzelor datorită uleiului de cânepă bogat în minerale și acizi grași este nu doar un elixir pentru buzele tale dar iti oferă și o strălucire naturala buzelor sau dacă doriți o nuanță ușor mai vizibila, rujul de buze Satin Lips de la revers , cu o textura cremoasă și ultra pigmentată conferă un finish satinat pe tot parcursul zilei.

-Eh, treaba serioasă și cu machiajul, cine ar fi zis ca un machiaj de zi nu necesita putina documentare și pregătire dar rezultatul merita tot efortul.

Servicii de calitate, produse originale, prețuri accesibile, un raport calitate- preț de exceptie.

Pentru mine, alegerea MyCosmetics nu este doar despre obținerea unui machiaj de zi perfect, ci și despre a oferi pielii mele hrana de calitate de care are nevoie. Similar cu atenția pe care o acordăm alimentației noastre, și pielea merită cele mai bune ingrediente. Este o declarație a grijei față de sine, iar MyCosmetics s-a dovedit a fi partenerul de încredere în această călătorie de înfrumusețare și îngrijire personală.

Acest articol a fost scris pentru Superblog 2023 ediția de toamna!

Leave a comment

Website Built by WordPress.com.

Up ↑