Empria- Atunci când siguranța îmbracă poveștile casei tale!

  1. “Empria: Garanția Siguranței pentru Tine și Partenerul de Nădejde al Casei Tale”
  2. Aventuri haioase în căutarea siguranței casei noastre cu prietenii de la Empria!
  3. Poarta siguranta caini, pisici, copii, protectie scari si usi, dimensiune ajustabila, Empria
  4. Blocator,siguranta fereastra Empria
  5. Set protecții pentru colțurile geamurilor din silicon striat

“Nicăieri nu-i mai bine ca acasă,” zice un celebru citat, și cuvintele acestea rămân mereu adevărate, acasă este locul unde ne simțim în siguranță, acolo unde,oricat de lung ar fi drumul, mereu ne întoarcem, este sanctuarul nostru personal.

Acasă este locul în care pereții sunt martorii tăcuți ai tuturor momentelor noastre, de la cele pline de bucurie pana la cele cu un ușor gust de melancolie, acasă, fiecare obiect are o poveste, fiecare fotografie este o fereastra spre un trecut pe care încă nu vrem să-l lăsăm în mâinile timpului.

-Suna bine nu-i așa, a-si zice ca, aproape idilic!

Doar ca ce te faci când termenul ‘Acasă” simte nevoia de câțiva ani sa se actualizeze,imi cere mai mereu dorința de a se îmbunătăți…din temelii.

Poate ca, încă nu am găsit acel acasă sau poate,fara să-mi fii dorit așa ceva, Universul simte nevoia să-mi arate mai multe variante de,’Acasă’.

-De ce spun asta, pai pentru ca sunt de cativa ani bunicei precum un nomad urban, în propriul meu oraș, tot încerc, nu marea cu degetul ci…Acasă cu degetul, variante de acasă în diferite Colțuri de oraș,schimbari de rutina,vesnic în căutarea fotografiilor grăitoare de povesti, a pereților încărcați de amintiri și toate acestea nu de una singura ci cu o mana de oameni mici și mari și o mică arca a lui Noe pentru ca,credeti-ma sunt precum o mică arca a lui Noe și dacă e sa va dau un număr acela ar fi..11, 11 sufletele pentru care eu sunt acasă,eu sunt sursa lor de liniște sunt un fel de Noe la cârma arcei noastre.

Nu-mi plac schimbările,nu acestea care mă transforma într-un melc, mereu cu casa în spate și cu toate acestea se pare ca o fac mai des decât a-și fii vrut vreodată iar acum Iata-ma din nou la linia de start, cutii, saci,pereti cu miros de..vopsea și o curte cu o priveliște de..excavator…

Nici vorba de rutina dar ce mă fac cu siguranța, nu a mea ci a celor 11 suflete luate fără sa fie întrebate și puse ici colo?

-Și acum sa fiu Putin mai precisa despre acele 11 suflete, pai cam 2 bucăți căței,vreo 6 păsări exotice cam fiecare cu colivia lor deci un living decorat cu colivii,2 bucăți porcușori de Guineea și un mare papagal.

Unii ar zic ca ar fii prea multe, ca strica casa dar pentru mine ei sunt acasă,ei rămân o constanta, o busola către acasă.

“Empria: Garanția Siguranței pentru Tine și Partenerul de Nădejde al Casei Tale”

Ne-am mutat de mai bine de o luna dar mi se pare ca trecut o vesnicie, de ce, pai la câte s-au întâmplat, la câte peripeții am avut parte..hmmm,ma bucur ca am trecut peste acea perioada de tranziție ce sa zic, urata rău!

-De ce?

Pai, sa vedem, fiind o casa noua deci nelocuită scările interioare neavând balustrada nici măcar în momentul în care scriu adică acum:)), cu 2 căței obișnuiți sa vina după mine în dormitor pe scări fără balustrada va las pe voi sa va Imaginați ce stres continuu am iar la partea cu papagalul cel mare caruia, Desi i-am construit o colivie afara, incredibil de frumoasa,locuieste intr-o camera, pentru ca trăim într-un cartier în care se vrea liniște,deci încerc și lui sa ii ofer atât cât pot o acomodare mai ușoară și o oarecare siguranță.

-Imaginați-vă cățeii mei, nerăbdători să ajungă în dormitor, iar eu, cu inima la gură, încercând să-i împiedic să facă un pas greșit, o colivie goală și un papagal într-un dormitor mereu agățat de mânerul de la fereastra încercând sa exploreze lumea de afara…

Aventuri haioase în căutarea siguranței casei noastre cu prietenii de la Empria!

În mijlocul acestor provocări, Empria a fost răspunsul la rugăciunile noastre. Cu soluțiile lor de siguranță inteligente, am reușit să facem tranziția în casa nouă mult mai ușoară și mai relaxantă.Blocatoarele și soluțiile de siguranță pentru scări ne-au oferit pacea de spirit necesară, astfel încât cățeii noștri și familia noastră să poată naviga în siguranță pe scările interioare.

Utile atât pentru căței dar și pentru cei mici, porțile de siguranță sunt foarte simplu de montat, nu necesita nici o gaura, merge pentru orice dimensiune chiar și pentru cele mai mari,avand ca soluție extensiile pentru poarta, dispun de un mecanism de blocare perfect, ce mai, este soluția nodului din piept atunci când cei mici, fie ei căței sau copii vor sa fie curoajosi.

Poarta siguranta caini, pisici, copii, protectie scari si usi, dimensiune ajustabila, Empria

Caracteristici

  • Latime reglabila de la 76 la 80 cm.
  • Montajul se realizeaza cu succes pe tocul usii sau intre pereti.
  • Deschiderea se face pe ambele parti.
  • Montarea se face prin strangerea manuala a celor 4 suruburi.
  • Buton de blocare totala sau partiala pentru deschidere pe o singura parte.
  • Prevazuta cu patru cupe de ancorare din plastic, care impiedica deplasarea dupa montare.
  • Mecanismul de blocare este greu de deschis de catre copii.

În ceea ce privește papagalul, cei de la Empria mi-au oferit oaza de liniște în noua lui colivie din beton, mai exact un set de sigurante pentru geamuri și un blocator pentru fereastra în așa fel, Giani papagalul o sa poată continua explorarea lui la ferestre dar cu minime incidente.

Blocator,siguranta fereastra Empria

Caracteristici

  • Limiteaza posibilitatea copiilor de a deschide fereastra – acestia nu se vor putea juca cu sistemul de inchidere si deschidere de la fereastra.
  • Blocheaza deschiderea completa a ferestrelor – pastreaza o distanta sigura de 7 cm.
  • Foarte rapid de instalat fara unelte de montaj – montajul se realizeaza doar prin lipire cu adeziv.
  • Potrivit pe majoritatea tipurilor de ferestre (atat cu deschidere in interior cat si in exterior).
  • Material puternic care nu se deformeaza la temperaturi ridicate si durabil.
  • Perfect pentru a fi montat acasa, in institutiile publice sau comerciale.
  • Poate fi si un bun opritor de vant.
  • Ajuta la evitarea accidentelor de cadere.
  • Greu de deblocat pentru copii – pentru a debloca sistemul de siguranta este nevoie de o forta mai mare.
  • Inchidere automata prin apasarea butoanelor – nu necesita cheie.
  • Mecanism cu buton dublu care ajuta foarte mult la blocare si debloacare – nu va faceti griji ca ar putea fi fereastra  inchisa de vant.
  • Echipat cu adeziv spuma industrial 3M VHB care are o aderenta puternica.
  • Dupa montaj mecanismul poate fi indepartat complet fara a deteriora geamul.
  • Potrivit pentru majoritatea ferestrelor din PVC, lemn, metal si aluminiu.
  • Incuietoarea se poate folosi atat pentru ferestrele cu deschidere in interior cat si pentru ferestrele cu deschidere in exterior.
  • Element de protectie foarte util pentru bebelusi si copii – fereastra nu va fi deschisa complet.

Set protecții pentru colțurile geamurilor din silicon striat

Protectiile sunt incredibil de utile nu doar în cazul meu dar și pentru familiile cu copii mici care sunt și ei mici exploratori, fiind fabricate dintr-un material moale,foarte usor de montat, acestea absorb socurile astfel incat atat cei mici, copii sau papagali în cazul meu, vor fi protejați.

Empria este o companie specializată în producția și vânzarea soluțiilor de siguranță destinate mobilierului din locuințe, cu accent deosebit pe protejarea copiilor. Aceasta oferă o gamă variată de produse, cum ar fi blocatoare pentru sertare și uși, prize de siguranță și perne de protecție pentru marginile tăbliei patului. Scopul lor principal este de a asigura un mediu sigur și confortabil în casă.

Compania Empria se remarcă prin producerea de produse de înaltă calitate, cu accent pe prevenirea celor mai mari riscuri din locuință, în special pentru copii. Produsele lor, cum ar fi blocatoarele pentru sertare și uși, sunt extrem de populare, deoarece împiedică accesul copiilor la conținutul periculos din aceste spații. În plus, Empria oferă și alte soluții de siguranță pentru dulapuri și prize, precum și pentru marginile ascuțite ale mobilei. Cu Empria, clienții pot avea încredere că își pot proteja familia și locuința într-un mod practic și eficient.

Dupa cum vedeți Empria pune la dispoziție soluții complete și eficiente pentru a face din casa dvs. un loc sigur și confortabil pentru toți membrii familiei, inclusiv cei cu patru lăbuțe sau pene.

Cei de la Empria mi-au oferit liniștea sufleteasca în ceea ce priveste siguranta celor mici, blanosi sau inaripati pentru a-mi putea continua drumul găsirii sensului de “acasa” în noua casa.

Acest articol a fost scris pentru Superblog 2023.

One thought on “Empria- Atunci când siguranța îmbracă poveștile casei tale!

Add yours

Leave a comment

Website Built by WordPress.com.

Up ↑