Lasă-te în voia aventurii pe Nisipurile de aur din Bulgaria și transformă-ți vacanța la plajă într-un veritabil tezaur de amintiri!”

Când vine vorba de vacante, pot sa spun ca mă încadrez în categoria oamenilor obișnuiți, adică iarna la munte, vara la mare.

Personal, nu înțeleg de ce ai vrea iarna la plaja, mai ales ca noi, din punct de vedere geografic, suntem foarte norocoși.

La ce mă refer când spun ‘norocoși’, pai avem diversitate, ne putem bucura în Porții variate și de iarna și de vara și avem și 2 bucăți bonus, absolut minunate de tranziții.

Vine vara bine-mi pare – e timpul sa ne pregătim de soare și zile la mare!

Desi suntem la început de Primavara se simte ușor în aer un parfum de caldura, de zile lungi și nopți fierbinți, de pofta de viață,de limonade și înghețate, de dor de duca.

Vara aduce o pofta de viață,de trăit, de experimentat și doar gândindu-ma ca mai este atât de putin și vine vara îmi vine sa îmi iau bagajul sa îl pregătesc de pe acum.

Se spune ca o vacanta reușită se pregătește din timp, fără graba, bifat fiecare detaliu, de la mic la mare, totul foarte meticulos doar ca eu, nu sunt genul:))

Am noroc/sau nu:)), sa am langa mine persoana care se ocupa cu genul acesta de detalii, eu sunt mai mult pe principiul ‘Carpe Diem’ și ‘pe ultima suta de metri’, așa mai spontan, mai aventuros dar se pare ca am găsit un partener cu care mă echilibrez,el aduce planificarea, sufocant de meticuloasa, eu aduc spontaneitatea și așa rezulta o vacanta pe placul amândurora .

Vacanta de vara pe gustul meu e precum o prăjitura,e nevoie de câteva ingrediente cheie plus câteva arome și sa nu uitam decorul, trebuie sa arate bine, sa te atragă, sa te facă sa te opresti în fata vitrinei sa guști din prăjitura chiar dacă pana acum 1 minut nu iti era pofta de dulce, acum vrei.

O vacanta de vis pentru mine include întinderi nesfărșite de nisip, muzicalitatea valurilor pe fundal, cocktailuri și mâncare și ca sa fac un mic Exercițiu de imaginație, sunt eu , pe un șezlong ținând un cocktail în mana în timp ce mă las cuprinsă de Frumusețea locului,ascultand cum valurile se sparg ușor de țărm, cu o porție generoasa de fructe langa mine.

-Frumos,nu?

Vara bate la ușă, iar Palm Beach* All Inclusive este destinația perfectă pentru a-i deschide!”

Sa va spun un secret,niciodata nu am fost intr-o vacanta all inclusive!

Poate nu am găsit pana acum o oferta care sa mă convingă, poate așa a fost sa fie dar se spune ca o data ce înaintezi în Varsta ești precum vinul,esti mai complex, mai rafinat, nu te mulțumești cu orice, ei așa și eu, vacantele de ieri rămânin trecut pentru ca acum parca parca s-a cam maturat ușor gustul meu pentru vacanta.

După cum am zis mai sus am un partener căruia ii place sa mă streseze de prin februarie cu întrebarea,’ Unde mergem anul acesta în vacanta?’

Pur și simplu nu pot sa îl înțeleg cum se poate gândi la vacante de vara când afara sunt -20 de grade dar nu și în anul acesta.

Se pare ca 2023 a venit cu suprize peste surprize,fara întrebări enervante, doar cu vacante gata pregătite.

De data acesta vacanta este bine planificata, de la destinație,bilete de avion, hotel,catel,purcel,all inclusive.

Nisipurile de Aur din Bulgaria-stralucirea verii tale!

Vara acesta se poarta Nisipurile de Aur din Bulgaria și sa va spun drept de abia aștept deoarece va fi pentru prima data când îmi voi face vacanta în Bulgaria, mai exact la Palm Beach* All inclusive, un complex de hoteluri la 30 de metri de plaja, atât de aproape de mare încât nu doar ziua la plaja Asculți refrenul marii cât și noaptea, adormi ascultand marea.

-Ce mai, un vis pe care de abia aștept să-l trăiesc!

Complexul hotelier Palm Beach, de 4 stele și regim All Inlusive va garantează nu doar o vacanta memorabila pentru tine și cei dragi dar și numeroase facilități și servicii,multumind pana la cele mai pretențioase gusturi.

Zona privata de plaja!

Cu toții știm că atunci când suntem în vacanță, ne dorim să ne bucurăm de plaja și să avem acces la toate facilitățile necesare iar de anul trecut Palm Beach*All Inclusive a venit cu o surpriza pentru toți oaspeții săi-o zona privata de plaja!

Pe lângă zonă privată pe plajă, poți beneficia și de acces gratuit la sezlonguri, prosoape și umbrele de soare în apropierea plajei.

Relaxare la piscina hotelului!

Cu o suprafață de 250 m2, piscina din cadrul complexului hotelier Palm Beach, promite multe clipe de neuitat și mult dorita răcoare, intr-o zi fierbinte de vara iar dacă mergeți și cu cei mici, găsiți și o secțiune specială pentru copii,astfel întreaga familie poate profita de înot și multa distracție fără grija sezlongului, a prosoapelor și umbrelelor de soare, toate acestea sunt disponibile gratuit pentru toți oaspeții hotelului.

Și ce poate fi mai gustos după o baie răcoritoare decât o bătuta răcoroasă servita pe terasa din apropierea piscinei, cu vedere la mare!

O varietate de opțiuni de cazare la Palm Beach: de la apartamente la camere pentru familii și animale de companie acceptate”

Hotelul dispune de o varietate de opțiuni de cazare, inclusiv apartamente, camere pentru familie și camere duble sau triple. Cu toate camerele complet echipate și decorate cu bun gust, vă puteți bucura de o noapte liniștită de somn și de o atmosferă relaxantă.

În plus, pentru cei care caută o priveliște impresionantă, hotelul oferă camere cu vedere la mare sau la parc, care oferă un peisaj frumos și o atmosferă relaxantă iar dacă va e greu sa va despărțiți de animalul de companie în timpul vacantei, sa știți ca cei de la Palm Beach sunt pet friendly și isi astupata atât oaspeții mari cât și cei mici cu mare drag.

Activități pentru toate gusturile la Palm Beach!

La Hotelul Palm Beach, veți găsi o gamă largă de activități pentru a vă distra și relaxa. În afară de plajă și piscină, aveți opțiunea de a juca tenis de masă sau biliard cu familia și prietenii. Pentru cei mai mici, există un loc de joacă pentru copii, aceștia pot încerca de la aerobic, Darts, gimnastica în apa pana la mini disco la sfârșitul zilei. De asemenea, puteți încerca să faceți o plimbare în parc sau să faceți o vizită la centrul istoric al orașului Nessebar, care este situat la doar 3 km distanță de hotel. Pentru cei interesați de sport, există o varietate de opțiuni, cum ar fi volei pe plajă, înot, windsurfing sau kite surfing. Pentru relaxare și terapie, puteți vizita centrul de wellness și spa, unde puteți beneficia de o varietate de servicii de masaj și tratamente.

Gust și savoare la restaurantul Palm Beach!

Restaurant clasic all inclusive cu terasă închisă și grădină cu zonă de bucătărie deschisă, oferind oaspeților săi 2 seri tematice, seara de duminica fiind dedicata bucătăriei bulgare iar miercuri aduce gustul serilor de vara mediteraneene

.Restaurantul Palm Beach reprezintă alegerea perfectă pentru oricine dorește să își satisfacă toate poftele culinare,cu o gamă largă de opțiuni gastronomice, de la preparate tradiționale bulgărești la preparate internaționale, veți găsi întotdeauna ceva care să vă satisfacă papilele gustative.

Bucură-te de lux și relaxare în mijlocul naturii la Argisht Partez, aparthotelul premiat din Nisipurile de Aur”

Situat în mijlocul unui parc frumos, cel mai mare din stațiunea Nisipurile de Aur, Argisht Partez este un aparthotel impresionant, cu piscine, poduri și baruri, într-un cadru de poveste, cu coloane și scări monumentale. Câștigător al Luxury Property Award pentru cel mai bun complex de lux de la malul mării, acest hotel construit în stil sumerian este numit după întemeietorul orașului Yerevan, capitala Armeniei, regele Argisht.

La Argisht Partez, oaspeții se pot caza în studiouri, apartamente cu o cameră sau cu două camere, toate spațioase, aerisite și dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat, baie privată cu duș și balcon. Bucătăriile sunt complet echipate, inclusiv cu un cuptor, iar saltelele groase și confortabile asigură un somn de calitate.

Oaspeții se pot relaxa la una dintre cele patru piscine în aer liber, două dintre acestea fiind potrivite pentru copii. Șezlongurile, umbrelele, prosoapele și alte facilități sunt incluse în serviciile oferite de hotel. Sistemul All Inclusive este foarte apreciat, iar restaurantul principal organizează seri tematice pentru călătorii culinare cu iz oriental.

Argisht Partez este situat la doar câteva minute de mers pe jos de plajă și oferă facilități suplimentare pentru călătoriile de afaceri, inclusiv parcare. De asemenea, apartamentele sunt disponibile spre vânzare, la prețuri avantajoase, pentru cei care doresc să dețină o locuință de vacanță deosebită sau să locuiască permanent în apropierea malului mării.

O vacanta în Bulgaria nu este doar o ocazie de relaxare, de a profita de mare și de soare dar este una cu multa încărcătura istorică, oferindu-ti șansă de a explora și cultura bogata a Tarii, de a vizita orașe pline de farmec, de a te răsfață cu gastronomia locală.

Hotelul Argisht Partez și Palm Beach iti vor oferi tot confortul și serviciile necesare pentru o vacanta de vis iar eu de abia aștept sa profit de fiecare clipa petrecuta alături de ei.

Acest articol a fost scris pentru Spring Superblog 2023!

One thought on “Lasă-te în voia aventurii pe Nisipurile de aur din Bulgaria și transformă-ți vacanța la plajă într-un veritabil tezaur de amintiri!”

Add yours

Leave a comment

Website Built by WordPress.com.

Up ↑