Găzduirea web de la HostPrior – unde site-urile își iau o pauză de la traficul infernal”

  1. Intr-o lume în care timpul este din ce în ce mai prețios, iar tehnologia se dezvoltă cu o viteză amețitoare, nevoia de a avea un site stabil, sigur și funcțional este mai importantă ca niciodată. Dar cum facem să ne asigurăm că site-ul nostru este mereu la dispoziția vizitatorilor și că funcționează așa cum trebuie, fără să fim nevoiți să ne pierdem nopțile în căutarea soluțiilor?
  2. HostPrior-partenerul tău de încredere în dezvoltarea unui site performant și securizat, pentru ca tu să te concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat – conținutul și experiența utilizatorilor.
  3. De ce să-ți lași site-ul în grija HostPrior? Servicii complete de găzduire și suport tehnic de calitate superioară”

Intr-o lume în care timpul este din ce în ce mai prețios, iar tehnologia se dezvoltă cu o viteză amețitoare, nevoia de a avea un site stabil, sigur și funcțional este mai importantă ca niciodată. Dar cum facem să ne asigurăm că site-ul nostru este mereu la dispoziția vizitatorilor și că funcționează așa cum trebuie, fără să fim nevoiți să ne pierdem nopțile în căutarea soluțiilor?

Dacă mă intreba cineva așa ceva acum 4 ani le răspundeam cu maxima siguranță,ca e floare la ureche!

Pe atunci, ideea de a-mi crea un blog,parea de-a dreptul banala, pentru ca nu știam absolut nimic cu ce se mănâncă,doar ca e o platforma unde tu scrii ce vrei tu, postezi iar lumea o sa citească.

-Simplu, nu?

Ideea de blog pentru mine era precum 1+1=2 adică Blog=Wordpress, intru pe platforma ,ma înscriu,titlul deja era pregătit și cam atât, asta a fost toată treaba.

Va Imaginați ca mare mi-a fost surprinderea când imediat după login, s-a făcut liniște,in jur și în mintea mea, a fost precum o noua expreienta,una MATRIX, pur și simplu am fost pierdută.

Și atunci a început nebunia,cauta tutoriale,citeste,citeste,citeste și parca cu cât mă documentam realizam ca nu știu nimic, eram precum plopul….în aer.

Mare mi-a fost tentația de a-mi procura unul din serviciile worpress pentru a-mi fi creat un site mișto,pana când am văzut tariful, am zis ca mai aștept Putin ca poate poate îmi face o reducere.

…încă mai aștept reducerea:)))

Ce sa zic, demoralizata am fost atât de mult încât în mintea mea au început sa apara un șir nesfârșit de îndoieli precum:

-Ești sigura ca vrei un blog?, sau, Ramona, nu-i pentru tine tehnologia, du-te și scrie în continuare pe stilu retro,pixu și hârtia:))

-Știți sentimentul acela când vrei sa iti cumperi o mașină,tu deja ți-o imaginezi, o vizualizezi, ii știi culoarea, interiorul, auzi pana și muzica înăuntru în timp ce conduci și imediat apare întrebarea…ce îmbunătățiri vrei sa ii adaugi….și ramai blocat.

Cam așa și cu site-ul,l-am dorit și am crezut ca e suficient dar apoi au apărut îmbunătățirile,ai nevoie de un domeniu, ai nevoie de o adresa de email( și aici mă gândeam cum,am deja:)),un plan de găzduire…

Eram precum un banc perfect cu blonde, simteam ca mă cearta WordPress-ul, ca nu știu eu cu ce se mănâncă blogging-ul, și avea dreptate.

Azi,nu pot sa zic ca am un site super, e precum electrocasnicele care sunt incluse intr-o clasa, ei, al meu e clasa F dar eu visez la clasa A++.

HostPrior-partenerul tău de încredere în dezvoltarea unui site performant și securizat, pentru ca tu să te concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat – conținutul și experiența utilizatorilor.

Mă simteam pierdută,debusolata, cum un lucru aparent atât de simplu poate fi atât de complex,atat de complicat?

Am încercat sa apelez la bunul meu prieten Google dar mare mi-a fost dezamăgirea și acolo, pur și simplu habar nu aveam ce zicea, cat despre a întreba un prieten,i-al de unde nu-i,ca nici unul nu știa ce vorbesc.

Pana în ziua în care am descoperit HostPrior, am fost precum o rază de lumină virtuală pierdută într-un labirint al tehnologiei, neștiind încotro să mă îndrept și cum să îmi realizez visul de a avea un site stabil și funcțional.

HostPrior este un furnizor de servicii de găzduire web care își propune să ofere clienților săi un serviciu de calitate, fără a compromite suportul uman personalizat. Fie că este vorba despre bloguri personale, afaceri mici sau mari magazine online, HostPrior oferă soluții de găzduire profesionala, adaptate nevoilor și cerințelor specifice ale fiecărui client.

De ce să-ți lași site-ul în grija HostPrior? Servicii complete de găzduire și suport tehnic de calitate superioară”

Unul dintre cele mai importante avantaje ale HostPrior este suportul personalizat și dedicat pe care îl oferă clienților săi. Echipa de experți tehnici este mereu la dispoziția clienților, oferindu-le asistență pentru orice problemă tehnică sau întrebare legată de găzduirea web. Această abordare orientată către clienți și orientată către soluții este ceea ce face diferența între HostPrior și alte furnizori de servicii de găzduire web iar pentru mine mi se pare de-a dreptul fabulos sa pot întreba pe cineva, fizic,cum se face, de ce, știind ca îmi va oferi exact răspunsurile de care am nevoie și nu numai și mai ales cineva care pune și Putin suflet nu doar cunoștințe și este mereu acolo gata sa îmi răspundă la toate enigmele mele digitale.

Pe langa suportul uman personalizat, HostPrior oferă și o gamă variată de servicii de găzduire, de la pachete de hosting de bază, pentru site-uri mai mici și mai puțin aglomerate, până la soluții de găzduire de nivel enterprise, pentru magazine online cu un volum mare de trafic și nevoi specifice de securitate. Fiecare pachet de hosting este proiectat cu o gamă de caracteristici și specificații diferite, pentru a se potrivi cu nevoile și cerințele specifice ale fiecărui client.

În plus HostPrior oferă și soluții de securitate web avansate, pentru a proteja site-urile clienților împotriva atacurilor cibernetice și a altor amenințări online. Aceste soluții includ protecție împotriva atacurilor DDOS, firewall-uri personalizate și soluții de securitate de nivel enterprise, pentru a asigura siguranța și stabilitatea site-urilor găzduite pe platforma HostPrior.

Ceea ce îmi place cel mai mult la HostPrior este modul de utilizare fluid și intuitiv al platformei , pot alege planul de găzduire potrivit nevoilor mele și suport rapid și eficient nevoilor și întrebărilor mele.

-Și care a fost durerea mea cea mai mare,gazduirea WordPress și toate necunoscutele ei pana azi,cand cei de la HostPrior mi-au luat valul de la ochi și încă ceva,s-au ocupat ei de chestiile IT,pe mine m-au lăsat cu inspirația literară:))

Pe pagina de Gazduire WordPress de pe site-ul HostPrior veți găsi mai multe opțiuni de găzduire pentru blogul dvs. WordPress. Acestea includ următoarele opțiuni:

  • Găzduire WordPress Starter – acesta este planul de găzduire cel mai potrivit pentru blogurile personale sau pentru începători. Acesta include spațiu de stocare de 5 GB, trafic nelimitat, certificat SSL gratuit, instalare automată WordPress și suport tehnic 24/7.
  • Găzduire WordPress Business – acesta este planul potrivit pentru site-uri web mai mari sau pentru bloggeri cu nevoi mai avansate. Acesta include spațiu de stocare de 20 GB, trafic nelimitat, certificat SSL gratuit, instalare automată WordPress, suport pentru multiple site-uri web și suport tehnic 24/7.
  • Găzduire WordPress Premium – acesta este planul potrivit pentru site-uri web mari sau pentru companii. Acesta include spațiu de stocare de 50 GB, trafic nelimitat, certificat SSL gratuit, instalare automată WordPress, suport pentru multiple site-uri web, suport pentru multiple conturi de e-mail și suport tehnic 24/7.

Toate planurile de găzduire WordPress de la HostPrior includ performanță ridicată și uptime garantat de 99,9%. În plus, veți avea acces la o gamă largă de funcții și opțiuni de personalizare a site-ului dvs. WordPress.

-Cum am zis, au câte ceva pentru fiecare nevoie, indiferent dacă ești ca și mine, cu un blog personalul hobby care îl crești fără sa te grabesti fie deții o companie și iti dorești un site care sa reflecte seriozitatea și profesionalismul afacerii tale.

În concluzie,datorita HostPrior, am putut sa-mi indeplinesc visul de a avea un site funcțional și stabil, fără a fi nevoita sa-mi pierd nopțile în căutarea soluțiilor.

Încet,incet încep sa văd luminita de la capătul tunelului virtual, nu zic ca am deslușit misterul WordPress-ului ci doar am întâlnit pe cineva profesionist dar care vorbește pe limba mea, și încă ceva:)

Recomand cu incredere HostPrior oricui are nevoie de o solutie profesionista de găzduire web!

Acest articol a fost scris pentru Spring Superblog 2023!

Advertisement

One thought on “Găzduirea web de la HostPrior – unde site-urile își iau o pauză de la traficul infernal”

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Built by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: