Cum sa iti transformi casa intr-o fortăreața sigura cu Empria-solutiile de protecție pentru copii și animale de companie!

-Buna, eu sunt Ramona și iti spun bine ai venit în lumea mea!

În lumea mea, micul meu univers al casei mele, sunt o mămică…. de multe animăluțe și sunt mândră sa spun asta!

Poate ca multi o să-mi spune-ți ca nu se poate compara un animăluț cu un copil, corect,nu se poate dar iubirea neconditionata, grija,atentia acordată sunt exact la fel iar asta îmi da libertatea sa mă etichetez în acest fel, o mămică devotata a 3 căței,o mana de păsări,cativa peștișori și 2 bucăți de porcușori de Guineea.

De curând, micul meu univers s-a extins ușor iar eu am primit un nou rol, o noua sarcina și mai complexa dar cât se poate de frumoasa, aceea de proaspăta mătușa.

Locuind intr-o căsuța cocheta, intr-o zona destul de centrala, nimeni și nimic nu ar avea cum bănui ca în interiorul, aparent normal, al căsuței mele este un adevărat circ, cu lei,pasari acrobate și muuulta forfota, exact precum proverbul,”pe afara-i vopsit gardul,inauntru,leopardul”, în cazul meu,leoparziii:)).

Toată aceasta distracție,pentru ca da, fiecare zi vine cu o noua distracție,ceva amuzant și ceva nou, mai vine și cu putine griji, putina precauție,nu doar pentru ei cât și pentru mine, încercând zi de zi sa caut un echilibru în a le oferi spațiu de desfășurare dar în același timp încercând să-mi păstrez mobila și casa intacta iar asta nu e foarte ușor,credeti-ma!

Când spun mobila intacta vorbesc din proprie experiență!

-Încercați sa va Imaginați cum veniți intr-o buna zi acasă iar în momentul în care pasiti înăuntru, vedeți o bucata din treapta de la scări lipsa, picioare de scaun roase, dulapuri zgâriate,…acum cred ca a-ți înțeles mai bine de ce spun intact:))

Din dorința de a-mi păstra neschimbat micul meu univers, cu tot ceea ce înseamnă el, haos, amuzament dar și grija, atât pentru ei, cat și pentru mine, am descoperit un alt univers, născut din dragoste și multa grija pentru cei dragi, pentru a le oferi părinților,bunicilor și matusilor așa ca mine, putina liniște.

Descoperă universul Empria și adu bucuria siguranței în viața ta!

Empria este o companie specializată în producția și comercializarea de soluții de siguranță pentru mobilierul din locuințe, în special pentru copii. Fie că este vorba despre blocatoare pentru sertare sau uși, prize de siguranță sau perne de protecție pentru marginile tăbliei patului, Empria are tot ce este nevoie pentru a-i proteja pe cei mici într-un mod practic și eficient.

Prin producerea de produse de calitate superioară, Empria s-a angajat să își protejeze clienții de cele mai mari riscuri din casă, ajutându-i să își asigure locuința într-un mod sigur și confortabil.

Printre cele mai populare produse ale Empria se numără blocatoarele pentru sertare și uși, care previn accesul copiilor la conținutul acestora. De asemenea, compania oferă și soluții de siguranță pentru dulapuri, prize și marginile ascuțite ale mobilei.

Exact ceea ce căutăm,protectie pentru marginile mobilei, exact ca pe principiul prevenției, mai ales după micul/mare accident, ideal este prevenția și aici nu vreau sa protejez cățeii,ci mobila:)),pentru ca mi-o doresc pe timp îndelungat.

Siguranța în casă începe cu Empria: Protejează-ți copiii bipezi, patrupezi și mobila cu soluții inovative!”

După cum vedeți în imaginea alăturată face exact ceea ce zice,protejeaza marginile,indiferent dacă vorbim despre lemn, marmura,sticla,protejeaza și cel mai important este foarte discret, aproape invizibil.

Dragoste la prima vedere, cam așa a fost momentul în care am descoperit acesta banda.

De ce? pai în principal culoarea merge perfect cu treptele casei și pentru ca nu doresc ca toate treptele sa fie descompuse, am găsit soluția perfecta,protectie totala a treptelor și 100% discreție.

După cum v-am spus locuiesc la casa,avand etaj iubiții mei căței adora sa urce, eu tind sa cred ca vin în căutarea mea dar nu cred ca voi afla vreodată ce le trece prin minte:)), problema e ca, plimbarea lor la etaj lasă urme, permanente sau amintiri:)) oricum ar fi sunt genul de amintiri nu tare plăcute și deloc dorite și am încercat multe alternative de a bloca accesul, de la carton decupat pe post de portița,la tot felul de soluții care suntsi inestetice dar și inutile, am 3 căței foarte isteți:)).

Empria mi-a oferit soluția care pentru mine părea foarte complicata și costisitoare, o portița de acces la baza scărilor.

Asamblare rapida, blocare automata, nu este nevoie de găuri ceea ce pentru mine mi se pare ireal de frumos, estetic și un preț excelent.Mecanismul de blocare este format dintr-un sistem cu doua sigurante (una in partea de sus si cealalta in partea de jos). Deblocarea se face prin apasarea celor doua butoane din plastic in acelasi timp. In plus pentru si mai multa siguranta poarta prezinta si un sistem de blocare totala (care se manevreaza manual) in partea inferioara

După cum am zis, pe langa o mămică de căței nebunatici sunt și o proaspăta mătușa,asa de vreo 7 luni mai exact și mă pregătesc intens pentru nesfârșitele vizite și mini vacante, cel putin așa văd eu viitorulul, nepotelul în vacanta la mătușa cu 3 căței și multe alte animale pe langa:)) și ca sa elimin orice posibile accidente și sa mă pregătesc ca la carte pentru acele momente am apelat tot la prietenii mei de la Empria, unde am găsit o multitudine de soluții cum ar fi și siguranțele de sertare, absolut necesare pentru a nu crea un haos și mai mare decât este deja.

Empria- soluții pentru cei care vor să își protejeze mobila de iubitorii de patrupezi din casă.”

După cum puteți vedea în imaginile de mai sus, pe site-ul celor de la Empria găsiți atât soluții pentru protecția și siguranță celor mici dar și accesorii atât de necesare propaspetilor părinți,bunici și mătuși:)) pentru noul membru al familiei.

Este important să avem grijă de siguranța casei noastre, nu doar pentru copii, ci și pentru iubitorii de animale. În timp ce protejăm copiii de accidente, trebuie să ne asigurăm că animalele noastre de companie sunt, de asemenea, în siguranță. De exemplu, putem utiliza prize de siguranță pentru a evita ca animalele să muște firele electrice, sau putem utiliza soluții de siguranță pentru a evita ca animalele să cadă de pe mobilierul înalt. Prin îmbunătățirea siguranței locuinței noastre, putem preveni accidentele neplăcute și putem asigura o viață mai fericită și mai sigură atât pentru copii, cât și pentru animalele noastre de companie.

Dacă te regăsești în micuța mea poveste și dorești sa iti protejezi locuință și pe cei dragi ție,Empria este alegeri excelenta!

În concluzie, siguranța în casă este esențială atât pentru copii, cât și pentru iubitorii de animale, iar Empria este compania perfectă pentru a obține soluții practice și eficiente pentru mobilierul din locuințe. Produsele de calitate superioară ale Empria sunt concepute să protejeze împotriva celor mai mari riscuri din casă, precum accesul neautorizat la sertare sau dulapuri, priza electrică sau marginile ascuțite ale mobilei. În plus, soluțiile de siguranță Empria sunt ușor de instalat și de utilizat, iar designul lor estetic se va integra perfect în orice decor. Recomandăm cu încredere Empria ca fiind soluția perfectă pentru a vă proteja casa și pe cei dragi.

Acest articol a fost scris pentru Spring Superblog 2023!

Advertisement

One thought on “Cum sa iti transformi casa intr-o fortăreața sigura cu Empria-solutiile de protecție pentru copii și animale de companie!

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Built by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: