5 Idei de cadouri de ziua femeii!

Surprinde-o cu ceva special!

Fie ca este vorba de mama, sora,prietena,iubita, soție și lista poate continua, fiecare femeie merita sa fie răsfățată mai ales cu o ocazia zilei de 8 martie, care, încet încet, se apropie.

Știu,multi o sa ziceți ca de abia a trecut ziua îndrăgostiților iar Dragobete e peste câteva zile și deja vorbim despre cadouri de 8 martie?

Suna putin stresant, mai ales dacă privim din perspectiva masculină,bineinteles pentru cei care pun preț pe celebrarea iubirii de Valentine’s day și Dragobete și cum orice lucru bine făcut se face din timp, pe principiul vara sanie și iarna car, așa și cu proiectul 8 martie, trebuie gândit,analizat,pregatit, ca nu-i așa, ne dorim sa o surprindem!

Ai ajuns la locul potrivit, pentru ca azi, în acest articol o sa te ajut cu 5 idei de cadouri pentru un 8 martie special, care cu siguranță o va surprinde și o va face sa se simtă specială

Beauty never sleeps! Cele mai bune idei de cadouri cu cosmetice și îngrijire personală pentru femei care iubesc sa straluceasca!”

Sa fim serioși, care femeie nu iubește măcar un produs de Beauty, fie el cosmetic sau de îngrijire,ca vorbim de produse de machiaj sau creme pentru ten, corp sau mâini eu zic ca nu ai cum sa dai greș dacă alegi sa o surprinzi cu un cadou cosmetic.

Iar dacă ideea de a merge la cumpăraturi în Căutare de produse cosmetice, parfumuri sau produse de make-up nu va prea încântă,un shopping virtual o sa va vina ca o mănușă,simplu rapid și NOTINO!

De ce Notino,pai din proprie experiență,acolo găsiți tot, de la produse de Makeup,ingrijire personală,seturi deosebite, o mulțime de produse, multe oferte,preturi avantajoase, livrare rapida și un ambalaj sofisticat, pentru ca nu-i așa,frumusetea sta în detalii iar un cadou perfect are nevoie sa fie pus în valoare de un ambalaj perfect.

Bijuterii cadou, pentru femeile care iubesc strălucirea și rafinamentul!

Se spune despre bijuterii ca ar fi cele mai bune prietene ale femeilor, acum sa nu exageram, chiar cele mai bune, nu știu ce sa zic, ce pot sa zic însă e ca nu cred ca vreo femeie se supăra când primește putina strălucire intr-o cutiuta îmbrăcată în catifea.

Fie ca optați pentru o pereche de cercei, un lănțișor,un pandantiv sau un inel,posibilitatile sunt numeroase,bineinteles trebuie sa cunoașteți și preferințele persoanei dragi iar dacă nu cu Putin noroc poate reușiți sa o surprindeți cu ceva inedit .

Florile, o alegere inspirata pentru un cadou romantic!

Florile au fost și sunt o alegere clasica pentru ziua femeii însă poți face acest cadou mai special, alegând un buchet de flori mai personalizat care sa reflecte gusturile și preferințele persoanei dragi.

Poți opta fie pentru o compoziție spectaculoasa de texturi, parfum și culoare fie pentru buchete cu flori de Primavara cum ari lalelele sau freziile, de ce nu narcisele,of,deja simt parfumul lor, simplu dar atât de intim și drăguț.

De la pagini la ecran: cele mai bune cadouri pentru femeile care iubesc lectura și un film bun și nu pot sa aleagă între ele!

Ce ne facem când un buchet de flori nu este suficient dar știm cu siguranță ca o carte sau o comedie romantica ii face inimii sa zâmbească?

Ce poate fi mai frumos decât o colecție de cărți ale autoarelor ei preferate sau o colectie de DVD-uri cu filmele care i-au incantat sufletul de-a lungul timpului?

Și, dacă vrem sa mergem un pas mai departe, putem incerca si un abonament la un serviciu de streaming care sa ofere acces la cele mai noi si mai populare productii cinematografice. Fie ca este vorba de un thriller misterios sau de o comedie romantica, filmele sunt mereu o modalitate excelenta de a evada din rutina zilnica si a trai noi experiente. Iar daca persoana in cauza prefera cartile, atunci putem alege o serie de romane clasice sau contemporane, o carte de dezvoltare personala sau o carte de retete culinare. Alegerea este a noastra si depinde de gusturile si preferintele persoanei care va primi cadoul.”

Fie albă, fie neagră, ciocolata va rămâne mereu prietena fidela a femeilor!

Nu degeaba se spune ca, iubirea trece prin stomac, pai cum sa nu-i oferi femeii din viața ta o cutie de praline de ciocolata de 8 martie, eu una îmi doresc chiar dacă nu este dietetica sa știți ca de 8 martie precum Craciunul poți sa mănânci ce vrei tu, nu se pune:)))

Cea mai buna parte a zilei de 8 martie este aceea de a-i face pe femei sa se simta iubite si apreciate pentru tot ceea ce fac.

Sper că aceste 5 idei de cadouri pentru femei de 8 martie au fost utile și te-au inspirat să găsești cadoul perfect pentru femeia din viața ta. Nu uita că nu contează valoarea cadoului, ci intenția și efortul depus în a face o persoană dragă să se simtă specială. Oricare ar fi alegerea ta, important este să-i arăți femeii din viața ta cât de mult o apreciezi și cât de mult îți pasă de ea.

La mulți ani femeilor frumoase, puternice și inspiraționale din viața noastră!

Leave a comment

Website Built by WordPress.com.

Up ↑