Ana și ‘marul’ tehnologic

Oare va mai amintiți celebra propoziție invățată în clasele primare ‘Ana are mere’?

Ei,atunci a fost momentul în care am realizat cât de mult iubesc eu merele și cât de mult îmi doresc un ‘măr’ în viața mea dar pana azi,cand am și eu mărul meu a trebuit sa mă conving, gustând alte fructe, de faptul ca, mărul,e fructul meu preferat.

Nu mă înțelegeți greșit,imi plac și restul fructelor, toate au acea funcție ‘nutrițională‘ dar am fost cucerita de măr precum Ana și ale sale mere.

-A-ți înțeles jocul meu de cuvinte?

Azi o sa va povestesc putin despre călătoria mea în marea livada de telefoane mobile și cum am fost ispitită de mărul perfect.

Făcând parte din generația cu peștele ce sta la loc de glorie pe tv, am prins și acele zile cu pagini aurii și agende pline de numere de telefon care pe atunci,acea cutie maricicā de altfel și cu o rotita ce trebuia invârtita avea o singura funcție,de a telefona.

Azi,acea cutie cu rotita are o noua și unica funcție,de a trezi nostalgia în unii din noi, și desi nu îmi amintesc trecerea de la fix la mobil, știu exact primul meu contact cu lumea telefoanelor mobile, se întâmpla, undeva prin anii liceului.

Primul telefon e precum prima iubire, nu se uita niciodată desi nu era el precum cele din zilele noastre, avea un farmec aparte, era puternic, rezistent,un adevărat ‘Hercule” tehnologic,nu se punea problema ca el sa sufere din cauza unei căzături,nu cunoștea definiția cuvântului fragil,desi, în majoritatea cazurilor era, nu pentru a telefona sau a trimite un mesaj ci pentru ‘a da beep’.

Doar ca, cu trecerea timpului, ‘hercule’ de ieri, s-a transformat într-un ‘Popeye’ ce nu și-a mai mâncat spanacul adică foarte delicat dar a compensat cu multitudinea de noi funcții,greu de imaginat pe vremea aceea ca poate avea un mic telefon.

Dacă ar fi sa aleg un cuvânt care sa mă descrie,a-si spune despre mine ca sunt ușor neîndemânatică sau stangacioasa ca suna mai bine,imi vine natural,fara efort și 0 dorința de a sparge sau a-mi ‘aluneca’din mana lucruri și bineînțeles printre acele lucruri se numără și cele pe care iti dorești sa rămână neatinse, sa nu sufere nici măcar o zgârietură și fix ele ajung atinse de haosul stangacelii mele, aici mă refer și la telefon, mai bine zis, telefoane,din păcate au fost câteva.

Din micile cărămizi ce erau cândva telefoanele mobile s-au transformat treptat precum mici deserturi în vitrina unei cofetarii, te fac sa te opresti,sa le privești și sa le dorești și cum nu ar fi așa,sunt atât de elegante, cu o sclipire aparte, iti promit ca o sa fie langa tine tot timpul,iti oferă divertisment și informații la orice ora siiii… te transforma și în cel mai priceput fotograf.

Cum de fel, sunt o pofticioasa, am poftit la tentație,de la acele telefoane roz cu clapeta, care au avut o viață destul de scurta din păcate,pana la cele de azi, cu un ecran cât un televizor.

Eu le-am dorit dar în același timp, tind sa cred ca ele nu și-au dorit sa stea cu mine, au renunțat mult prea ușor,inteleg ca a fost dureros sa fie mai mereu scăpate,din greșeală bineînțeles,din buzunar, în apa, în toaleta, chiar și ținute sub ploaie, crezând ca sunt waterproof,mereu cu câte o zgârietură ori o vanataie.

Nu sunt nici prima nici ultima stangacioasa ceea ce a făcut sa apăra acele protecții speciale numite huse de telefon iar eu pur și simplu le detestam și cum sa fie altfel,adica a-ți mai văzut voi ceva frumos precum o brioșă cu o glazura frumoasa ce sclipește și vrei s-o vadă toată lumea ce ai tu și s-o acoperi cu o husa…niciodată!

Ar fi trebuit ca eu să-i înțeleg rostul mai bine ca restul și ce-i drept am înțeles ideea dar era păcat de frumusețea de telefon, îl priveam de admirația pentru care a fost creat.

Universul IT pe Spacer.ro!

Azi,lucrurile s-au schimbat, altfel sta treaba și nu ca a-și fi renunțat eu ci pentru ca am găsit compromisul ideal, am acel ‘măr‘ adorat iar cei de la Spacer vin cu protecția, și acum e acum, nu orice protecție ci aia care mi-am dorit-o eu, telefonul e protejat dar frumusețea lui nu e mascata.

Dacă pana nu demult eram anti huse acum am schimbat ușor direcția,nu doar pentru ca am descoperit soluția salvatoare în materie de protecție telefon ci și pentru ca, azi, nu e doar un simplu telefon e precum un credit, te cam înțeapă și în inima și la buzunar, valoarea lui.

În materie de huse, preferata mea și cred ca multi dintre voi a-ți dedus, este cea transparenta dar rezistenta iar pe Spacer am găsit exact modelul dorit,sa fie protecție și sa nu se vadă iar dacă tot am reușit la partea cu husa, musai adăugăm,cred eu,esentialul, sfânta folie a protecțiilor de ecrane, pentru ca, azi, ecranul unui telefon e sfânt.

O husa + O folie de protecție = o viață lunga și prospera alături de bunul meu prieten,marul.

Dacă povestea mea iti suna ușor cunoscuta și vrei și tu sa ii oferi o viață cât mai lunga telefonului tău, Spacer iti oferă soluția salvatoare și are câte una pentru fiecare.

Spacer este precum ‘livada tenhologiei’,indiferent dacă ești adeptul merelor sau nu, aici o sa găsești accesoriile preferate pentru bunul tău prieten, telefonul,fie ca vorbim despre huse sau folii dar și cabluri de încărcare sau încărcătoare wireless, pentru acasă sau masina,casti wireless.

Ca tot veni vorba despre încărcător wireless, o consider o inovație nu doar utila dar nu știu cum am trăit fără ea, cred ca multi dintre voi o sa îmi dați dreptate când spun ca azi nu avem doar punga cu pungi ci și punga cu încărcătoare,nu știi care pentru ce dar în fiecare sertar răsare un cablu și nu știi a cui ii aparține.

Ei,pe Spacer am găsit un încărcător de telefon wireless ideal pentru a-mi încarca mărul, cu un design finuț și discret, eu am scăpat de partea cu, caută cablul iar telefonul ar parte de o încărcare eficienta și mult mai rapida.

Telefonul face parte din viața noastră,ocupand un rol important și demult și-a depășit rolul de a telefona, acum este puntea spre o comunicare mult mai vasta, este conexiunea noastră cu întreaga planeta iar pentru asta avem datoria să-l protejam și să-i oferim soluții de protecție calitative pentru ca noi sa ne putem bucura cât mai mult timp de toate minunățiile oferite le universul telefonului mobil.

Acest articol a fost scris pentru Superblog!

One thought on “Ana și ‘marul’ tehnologic

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Built by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: