Cum sa trăim o viață autentica?

Citisem într-una din zile faptul ca, noi, oamenii trăim o iluzie numita viață, ea însăși este doar o simulare iar noi suntem un fel de “Super Mario în regatul ciupercilor”.

-Sa fie oare așa?

Privind în jur, am impresia ca oamenii au uitat sa trăiască,isi duc viața pe pilot automat, intr-o continuā alergătură după iluzii,grabiti sa isi bifeze căsuțele crezând ca în spatele lor stā secretul fericirii.

Pânā la urma cei ce am fost ieri și cei ce suntem azi, ne-am dorit și ne dorim același lucru, sa fim fericiți,doar ca am pierdut pe drum rețeta iar azi încercăm s-o refacem.

Trăim zile cu un progres tehnologic remarcabil, dacă pânā ieri telefonul era doar o modalitate de a lua legătura cu cineva, azi este o extensie umană.

Cu un singur click avem acces la tot, ne facem cumpărăturile online, lucram online, radem și plângem online, ne căutăm iubirea și valoarea intr-o lume virtuală măsurată în numărul de inimioare ce curg în dreptul pozei noastre.

Ne dorim case performante, inteligente, unde electrocasnicele se descurca singure nu mai au nevoie de noi,cautam optimizări energetice călcând tare și apăsat pe natura.

-Un adevărat paradox, nu-i așa?

Strigām în gura mare ca suntem mari ecologiști trăind pe deplin intr-o lume a consumerismului iar azi,’A avea’ este mai important decât ‘A fi’.

Ne-am dorit ce azi avem, o lume modernā, am devenit maratonisti ai ofertelor, cumpărăm mai mult decât avem nevoie, prinși în lanțurile hipermarketurilor și al farmaciilor ce iti vând secretul tinereții fără Bătrânețe, am ajuns sa ne îndoim de tot și toate întrebându-ne constant de ce carnea nu mai e carne, laptele nu mai e lapte, legumele sunt atât de frumos colorate, cu o forma perfecta, exact ca în revista sau mai bine zis ca o poza cu multe like-uri.

Azi trăim intr-o lume a plasticelor pânā și viața noastră este plastificatā,am ajuns sa fim alergici la tot la polen lapte,mancare,textile și nu ne întrebam o secunda oare care a fost contribuția noastră , în schimb căutăm leacuri, la fel de plastice precum viața în care trăim.

Am devenit atât de superficiali și egoiști încât uneori mă mir cum natura ne mai suporta?

Am uitat sau poate ca unii nu au realizat ca noi nu stăpânim lumea în care trăim ci doar convietuim împreună, avem nevoie de natura pentru a putea trai în continuare dar oare natura are nevoie de noi?

Nu prea cred, din contra chiar,i-ar fi mult mai bine fără noi.

Dacă ne-am trezi putin,am realiza ca natura ne oferă tot ce avem nevoie, ea însăși este esența unei vieți trăite pe deplin, armonios și în pace.

Pentru o viață sănătoasă și un somn odihnitor ia cu tine Confort Merino în dormitor!

Întoarcerea în natura este defapt întoarcerea acasă, pentru ca, nu-i așa,natura este adevarata noastră casa este rețeta unei vieți trăită simplu, organic iar cei de la Confort Merino cunosc aceasta rețeta și sunt aici pentru a le aminti oamenilor sa fie autentici.

Se apropie Craciunul,ce moment mai bun sa realizam ca a trai autentic înseamnă atât de putin, înseamnă a trai natural iar naturalețea unei vieți este lipsita de orice forma de plastic, la fel ca în vremurile de alta data când doar visam la cum ar putea sa arate o lume moderna iar azi realizam ca modern nu înseamnă tot timpul necesar,sanatos.

Azi,unul din 4 oameni sunt alergici fie la anumite alimente, fie la polen sau veninul albinelor, fie la acarienii de praf iar azi vreau sa mă opresc putin la acarieni și cum alegerile noastre pot duce la o viața sănătoasă,fara alergii.

Alergie la acarienii de praf

Acarienii adorā temperaturile ridicate, umiditatea și noaptea.

-Știați cā sursa lor principala de hrana suntem noi mai exact celulele noastre moarte iar noaptea este momentul lor preferat și cum nu ar fi, noaptea temperatura patului creste, creste și umiditatea, este întuneric,ce mai, toti acarienii se trezesc la viață.

Acarienii se înmulțesc foarte rapid, nu stau pe gânduri iar în doar câteva sapatamani pot ajunge ca populație undeva la 1.000.000 iar dacă împărțim salteaua cu cineva se înmulțește cu 2,impresionant nu-i așa?

-Ce înseamnă alergia la acarienii de praf?

Se poate traduce printr-o simpla congestie nazala, de multe ori confundata cu o răceală,conjuctivita,dermatita atopică pana la unele cazuri grave de astm, toate acestea i-au naștere în timp ce dormim iar somnul este sursa noastră principala de regenerare, nu de inbolnavire.

Familia Confort Merino s-a născut din iubirea lor pentru o viață de sănătoasă, ei știu ce înseamnă un somn regenerant, unul odihnitor și au găsit rețeta ideală pentru ca noi toți sa beneficiam de tot ce înseamnă un somn de calitate.

Secretul lor este unul simplu, de multi dintre noi uitat,natura,pentru ca știu ca tot ce înseamnă natural înseamnă sănătos.

Lâna și bumbacul organic sunt aliații celor de la Confort Merino pentru a ne oferi, noua,un altfel de stil de a dormi, unul curat precum aerul proaspăt al dimineților petrecute alături de bunici.

De ce doar lână ?

Cu toții am crescut înconjurați de lână, fie măcar și o pereche de șosete dar multi dintre noi nu realizam câte beneficii are.

Fie iarna fie vara, lâna nu te face sa transpiri și cred ca e cam dovedit, nu știu citi dintre voi ani văzut vreodată o oaie transpirata,lasand gluma la o parte lâna reglează umiditatea și temperatura, absoarbe umezeala și tine acarienii departe și cum nu i-ar tine, ei fiind mari pasionați de caldura și umiditate,ei, cu lână mor de foame.

Lâna este antibacteriană,antimicrobiana și rezistenta la mucegai iar toate acestea fac din lână produsul ideal în materie de pilote și perne de pat.

Multi dintre voi o sa îmi spuneți ca lână este aspra și piscā dar eu o sa va răspund ca produsele Confort Merino cu umplutura de lână 100% natura este încapsulată intr-o țesătură de bumbac organic ce ne rămâne noua e sa profitam de ingeniozitatea semnată Confort Merino și sa uitam de acarieni și disconfortul creat de prezenta acestora.

La final facem o mică recapitulare despre tot universul Confort Merino și ale sale oi:

  1. Nu cunoaște definita cuvintelor bacterii, mucegai și microbi
  2. Este hipoalergenica
  3. Reglează atât temperatura cât și umiditatea ceea ce face din lână produsul ideal atât var cât și iarna
  4. Lână este un partener de cursa lunga, fiind naturala și rezistenta, se deteriorează foarte greu
  5. Nici urma de plastic
  6. Toate produsele marca Confort Merino sunte certificate STANDARD 100 BY OEKO-TEX

Nu în ultimul rând,Confort Merino înseamnă nu doar natural sau calitativ înseamnă romanesc pentru ca sunt făcute la noi în țară, mai exact în Piatra-Neamț iar întoarcerea la natura și la a fi autentici mai înseamnă și sa nu uitam ca suntem romani sa ne sprijinim unii pe alții și sa ne ajutam reciproc, sa fim Putin mai mult mândrii ca suntem romani.

Acest articol a fost scris pentru Superblog!

Advertisement

2 thoughts on “Cum sa trăim o viață autentica?

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Built by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: