Soluția salvatoare ‘La Depozit’ o are!

‘Nu se știe niciodată’ este principiul după care funcționez, ca e bine sau nu, depinde,zic eu, în schimb cei din jurul meu nu sunt la fel de încântați de idee ci mai mult victime colaterale.

De la teancuri de haine nepurtate de ani de zile, obiecte de decor sau mobilier ,pungulițe,ambalaje sau vesela, toate funcționează pe acest principiu,’nu se știe niciodată’,poate revine moda lor sau poate vine acea zi în care o sa am nevoie de acel lucru și acum vine automat întrebarea,

-A venit acea zi?

Răspunsul din păcate e nu, încă nu, în schimb colecțiile mele cresc iar depozitarea lor începe sa creeze frustrări dar sā nu vā imaginați cā sunt precum acele protagoniste din emisiunile americane în care adunā munți de gunoaie de nu mai pot deschide usa, sunt la o scarā mult mai mică unde fiecare obiect are o valoare sentimentalā,reprezintā o amintire ce vreau s-o păstrez.

Când vine vorba de mutat intr-o casā nouā, aici începe iadul și eu m-am întâlnit de mai multe ori cu acest iad al mutării, de la gata, ne mutam‘ pana la ‘gata, ne-am mutat sunt munți de nervi și multā meditație pentru a încerca sā treci mai ușor prin aceasta tranziție nu doar al mutării în sine dar și mutatul colecției ‘nu se știe niciodată’ unde doar când te muți ii realizezi adevārata grandoare.

Cum sa minimizezi stresul mutării ?

Exercițiul de a mă muta dintr-o casā în alta l-am practicat pânā în prezent de vreo 3 ori și sa nu credeți cā după prima mutare deveniți vreun expert în mutări, de fiecare datā am descoperit noi provocări și noi lucruri de mutat pentru ca, na’, suntem oameni și trăim în era consumerismului deci, ca sa nu-i spun, achiziționăm ii spun colectionām, ca sunā mai plăcut.

Când locuiești la casă, se schimbā ușor treaba, pe lângā toate acele lucruri necesare unei locuințe, mobilier, electrocasnice, etc,vine și partea de grădina,fie ea mică sau mare, nu e doar în scop decorativ, avem fie, un mobilier de grădinā,un grătar,accesorii de grădina,plante și ghivece,stiti voi la ce mă refer, ei! toate aceste ‘necesități’ trebuie și ele mutate și dacă mai sunteți și iubitor de animale și cum viață la casa induce ideea ca ‘avem spațiu’ mai punem în calcul și vreo 3 căței, câteva colivii cu păsări, vreo 4 la număr, acvarii cu Pești…

-A-ți înțeles unde bat?

Ca sā nu uit, existā și un factor surprizā, locuind intr-o casā închiriată existā un termen limitā de mutat, deci nici vorbā cu, hai ca am timp, nu-i nici o graba, totul este contra cronometru.

Impachetat, adunat saci de haine, noptiere,somiere,frigidere și mașină de spălat,vesela bine sigilată(glumesc!), mormane de cărți,obiecte decorative, grădina,catel,purcel și restul orătăniilor și chemat cunoștințe,amici,colegi ca vine ziua mutării.

Sentimentul de a te trezi intr-o casā nouā, strāinā,cu patul și frigiderul în mijlocul casei de nu știi cu ce sā începi, e de-a dreptul unic,te cuprind niste emoții greu de stăpânit,iti vine sa te muți la cort, sa lași totul nemișcat și sa pleci departe, darrr în completarea acestui sentiment mai vine și acel moment când descoperi cā, frigiderul tău e ușor sifonat iar noptierele tale prezintă modele în relief, ca sa zic așa,bine măcar cā animalele nu sunt sifonate, ce sa zic….

Ei,imaginati-vā cā genul acesta de exercițiu l-am practicat de 2 ori, ca și cum prima datā n-am fost convinsă am avut nevoie de confirmare, rezultatul,aceeasi tragedie cu iz grecesc.

A treia oară se zice cā e cu noroc, așa și noi am schimbat ‘genul literar’ al mutatului, pe lângā faptul cā ne-am mutat la casa noastră cum se zice, adică gata cu închiriatul și cum iadul isi are raiul așa și salvarea noastră își are numele de LaDepozit.

LaDepozit, când mutatul nu mai sunā a film de groazā!

Ce înseamnă mai exact LaDepozit?

-Sunt un fel de…prietenul la nevoie se cunoaște, atunci când dai de greu, ei sunt acolo cu mai mai multe mâini de ajutor.

LaDepozit, desi este o firmā relativ nouā, activează din 2019 mai exact, aduce un concept atât de necesar pe piața din România, Self- Storage.

Ce înseamnă Self-Storage, pe scurt sunt spații de stocat, boxe de depozitare în regim de auto-servire adică numai tu ai acces la spatiul de depozitat închiriat, având acces non-stop deci ai o liberate de accesare a propriului tău depozit închiriat la orice orā din zi sau noapte.

Depozitarea în regim self-storage marca LaDepozit se adresează nu doar persoanelor fizice cât și celor juridice în căutarea unui spațiu de depozitare a lucrurilor personale sau a stocurilor de marfā.

Beneficiile Self-storage marca LaDepozit:

  • vā pune la dispoziție spații de depozitare,de diferite dimensiuni de la 1,75mp pana la 28mp, în funcție de necesitatea fiecărui client în parte;
  • în ceea ce privește durata închirierii spațiului aveți mai multe opțiuni,fie cā doriți pe termen scurt, mediu sau pe o perioadā mai lungā de timp, LaDepozit va oferă libertatea de a alege exact de ceea ce aveți nevoie;
  • toate bunurile voastre sunt depozitate în spații curate, moderne și securizate,dispunând de supraveghere video, 24 din 24 de ore iar accesul este permis doar clienților;
  • simplificarea procedurii de închiriere,doar cu buletinul, în cazul persoanelor fizice;
  • cât despre costuri, prețurile variază în funcție de cât de mult spațiu se închiriază iar pentru a-ți face o părere iti pune la dispoziție un calculator de spatiu pentru a afla costurile înainte sā închiriezi.

De ce a treia oară a fost cu noroc?

Ideea de mutat nu a mai sunat atât de înfricoșător datorită serviciilor oferite de, LaDepozit pentru ca nu oferă doar spații unde iti poți depozita bunurile, vin cu ceva în plus oferind și servicii de împachetare, manipulare și închiriere dubā, cu sau fără șofer,pentru ca toate lucrurile personale sa fie transportate în siguranță pânā în boxa de depozitare închiriată iar nouā, personal, ne oferă timp, pentru cā, nu-i așa, graba strica treaba mai ales când începi un nou capitol în noua ta casā și știind cā lucrurile tale sunt în siguranță nu iti rămâne de făcut decât sā te ocupi de amenajarea casei.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2022.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Built by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: