Când pereții prind viață

Acasă este locul unde sufletul isi găsește liniștea,un citat atât de cunoscut de multi dintre noi, la fel de cunoscut este și acela în care se spune cā, acasā este o reflecție a personalității tale și dacă ne gândim putin,ambele sunt în egalā măsură adevărate dar și foarte importante.

Acasă înseamnă confort,inseamna familie, este nucleul vieții noastre, sanctuarul unde putem fi noi înșine.

Acasă,este oglinda noastră,este precum un capitol de carte care vorbește despre noi,fie cā vorbim de mobilierul ales, culorile pereților pana la decorațiuni,toate vorbesc putin despre noi, este precum o primā impresie făcută celorlalți ,o carte de vizitā.

Trendurile sunt mereu intr-o continuā schimbare sau mai bine zis evoluție, exact ca noi, evoluām constant,dacā pana ieri,ajungând în anii studenției și părăsind casa unde am copilărit noua noastră locuință reflecta acea clipa de rebeliune,cautarea noii identitati, ajunși la maturitate, gusturile sau modelat putin iar unele s-au schimbat complet dar în final toți ne dorim o casā care sā ne reprezinte, cu care sa ne mândrim.

Fiecare detaliu contează, de la vestimentația pe care o alegem zi de zi pana la felul în care ne îmbrăcăm casa, sunt detalii importante ce tin nu doar de aspect dar și de starea noastră de spirit, modul în care alegem sa ne personalizăm pereții este crucial nu doar din punct de vedere estetic cât și emoțional,culorile alese ne pot schimba dispoziția.

Când vine vorba de pereți,ideea de monocrom îmi lasă senzația ca e ceva neterminat,acei pereți albi sunt precum o pânză ce isi așteaptă arta, mai ales în zile noastre unde avem atâtea opțiuni la îndemână,felul în care alegem sa ne îmbrăcăm pereții a depășit demult granițele clasicului văruit iar ideea de tapet, desi datează încă din antichitate , a fost și este expresia bunului gust, al elegantei, al rafinamentului, este arta pereților.

De la modele simple, clasice,moderne, pana la cele extravagante, pentru living, baie sau camera copiilor, hoteluri sau restaurante,Axelen, oferă o gamā largā și diversificata de modele de tapet,satisfācând fiecare gust,preferintā sau nevoie, rezistente la șocuri sau zgârieturi,usor de întreținut,lavabile și foarte rezistente.

Dacă tot am adus vorba de artā,colectia de tapet Canvas marca Axelen, înglobează esența artisticā a tapetului prin nuanțe, texturi și forme.

De la roz fuchsia,albastru azuriu, verde pădure sau nuanțe pamântii,colectia Canvas este precum o picturā contemporanā, o experiență senzorială, este culoare și caldurā pentru casā și suflet.

Obiectivul celor de la Axelen pe lângā calitatea și varietatea produselor este satisfacerea exigentelor fiecărui client, este anticiparea nevoilor clienților lor.

Dacă vā doriți sā oferiți un aer ușor nordic casei dumneavoastră, colecția Marimekko este soluția, fie ca doriți un model floral sau geometric, fantezist sau minimalist peretii voștri sigur vor zâmbi.

Cu ajutorul colecției Marimekko,marca Axelen,veti putea crea un spațiu unde imaginația nu are limite și totul este posibil, un tărâm de basm cu sfârșit fericit de altfel o temā perfectā și pentru camera copiilor.

Pentru cei care doresc sa creeze o atmosfera eleganta, luxurianta, Colecția Elie Saab este acel strop de magie care iti transforma spațiul dorit într-unul de o frumusețe și sclipire de neegalat.

O colecție exclusivistă care aduce farmecul lumii Haute Couture în inima casei tale, este o expresie a rafinamentului, al bunului gust, al parfumului oriental și sclipirii de cristal.

Fie ca alegem un model exclusivist, minimalist,clasic sau jucăuș,cei de la Axelen nu uita și de casa noastră,a tuturor,de mediul înconjurător și ne propune o gama de tapet decorativ ecologic, o colecție de tapet realizată exclusiv din materiale biodegradabile.

Tapet decorativ creat din porumb reciclat 100%, în texturi moderne și culori din inspirația naturii este alegerea potrivită nu doar pentru casele noastre dar și pentru sănătatea noastră, este o alegere conștientă pentru protejarea naturii, pana la urma este un schimb reciproc, ceea ce natura ne oferă este de datoria noastră sa oferim și noi la schimb.

Indiferent de preferințe,de stilul abordat, cu toții ne dorim o casā care sa vorbească despre noi, câteodatā mai bine decât am face-o noi iar cei de la Axelen știu asta, sunt mereu pregătiți sa satisfacă pretențiile tuturor clienților lor,cu o gamā bogatā și coloratā pentru cei mici și pentru cei mai, pentru visători sau întreprinzători, pentru cei practici dar și pentru cei ce văd viața în culori.

Acest articol a fost scris pentru Superblog.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Built by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: