Primavara și mofturile ei

Ehh,….a venit!

Se pare ca “Doamna Primavara’ și-a mișcat posteriorul și și-a făcut ușor prezenta printre noi, nemuritorii,dornici s-o revedem, stand și așteptând și fremătând după ale ei atingeri calde sau….pur și simplu au trecut cele 14 zile de carantina 😆,important e ca…e aici și sper ca de data asta și-a luat Porția de vitamina C sa nu nu cumva sa stea la pat, din nou, nu de alta dar eu, la primele semne timide de caldura, am împachetat iarna cu totul, am pus-o într-un sac de vidat și vidată a fost.

Așa e ea,primavara,plina de mofturi, ca doar e de genul feminin😃,când ceva nu-i convine,isi ia gentuța și pleacă iar de revenit, revine doar după multe rugaminti,asa, sa se simtă importanta; e ca o fetiță în plin proces de adolescenta,cand hormonii dansează,la propriu dar în același timp cu o frumusețe atât de cruda și fragila, un proces complex de metamorfoze cam așa arata cartea de vizita a domnișoarei Primavara.

Pe când vara,ehh,vara deja e o femeie complexa care vine cu toate armele pregătite și nu le tine doar de prezentare știe foarte bine cum sa le folosească și chiar asta face dar sa nu cumva s-o calci pe nervi ca te-ai ars, la propriu😆,e răzbunătoare dar și calculata în același timp,e frumoasa și seducătoare, e ca un vârtej de emoții și simțuri ,ce mai, o femeie fatala.

Am înțeles și eu într-un final,primavara e o fetiță care face nazuri dar o data ce isi face apariția prin gingasia,inocenta și drăgălășenia ei pana și mofturile ii sunt drăguțe.

P.S. Așa, ca de la ‘Vara’ la ‘Primavara’, te rog eu nu mă face sa scot, din nou, iarna din saci nu de alta dar ești mult mai drăguță când soarele iti apare-n zambet🙂

Advertisement

2 thoughts on “Primavara și mofturile ei

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Built by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: