Primavara,cu viroze!

E oficial!

Primavara a intrat în carantina , desi au cam dispărut toate restricțiile,mastile,certficatele,primaverii i-a ieșit testul pozitiv, ca altfel nu îmi explic de ce nu isi face apariția.

Se pare ca anul acesta,primavara nu a avut grija de sistemul ei imunitar și…a răcit dar se pare ca nu e o răceală banala e chiar una serioasă care nicicum nu vrea sa plece,incapatanata,ce mai!

E aproape sfârșit de martie, peste câteva zile echinocțiul de Primavara și nici urma de semne ale primăverii,cred ca și ghioceii care vestesc venirea primăverii s-au cam enervat,bietii de ei tot o vestesc și ea nu vine….

Va spun drept, de câteva zile mă tot gândesc sa scot bradul, oricum nu am nevoie de multe motive și răsuna din nou ‘Michael Bubble’😂,o veni Craciunul din nou în locul Pastelui.

Pana și berzele s-au oprit în vama și verifica dacă nu au greșit cumva itinerariul când au dat nas în nas cu o Primavara în viroze, apatica și plina de frisoane.

Îmi place iarna,ador zilele scurte și nopțile lungi de iarna dar credeți-ma ca pur și simplu detest mixul acesta de frig în martie, e un altfel de frig,unul tăios și umed care iti intra pana în oase și așa ca o Cireașa pe tort, centrala care nu se mai oprește și superbele ei consecințe…facturile.

Ce mai,uratel afara, urat, urat dar eu ii doresc primăverii , însănătoșire grabnica, sa vina cu forte proaspete și bateriile încărcate ca de așteptat, e așteptată.

P.S. Dacă o vedeți,sa ii spuneți sa treacă și pe la mine ca avem ceva de discutat😅

Advertisement

2 thoughts on “Primavara,cu viroze!

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Built by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: