“A venit toamna,acopera-mi inima cu ceva…”

PARFUMUL ZILELOR CU SOARE BLAND SI AL NOPTILOR CU LUNA RECE...
Fotografie de rikka ameboshi pe Pexels.com

O boare umeda și rece ne bate ușor la usa,un dans al frunzelor pamantii isi face ușor prezenta și ne cuprinde treptat în ritmul lor, parfumul zilelor cu soare blând și parca obosit după o vara lunga și al Nopților cu luna rece, toate ne cuprind intr-o emoție de toamna.

Acea emoție care iti trezește toate simțurile,care te îmbată și te cuprinde în melancolia ei.

O abundenta de arome,de sentimente,de trăiri , un întreg spectacol pregătit sa între în scena, sa răscolească în fiecare din noi acea emoție a începutului și a sfârșitului , a spectatorului pus în fata celui mai amplu act artistic regizat de mama natura.

Toamna este ca un cuprins al unei cărți,un penultim capitol care te îndeamnă sa te privești Putin îndeaproape ,te îndeamnă la reflecție ,la o reanalizare,un rezumat al propriului sine, înainte de încheiere.

Toamna ne învață ca nimic nu moare, si ca totul se transforma, ca orice sfârșit poate fi un nou început,ca nimic nu durează o vesnicie totul e intr-o continua schimbare la fel ca natura,la fel și omul.

Dacă ar fi sa aleg aș-i trai intr-o lume tomnatica,unde soarele e mai blând cu noi,noptile lungi care ne îndeamnă la introspectie,o lume plina de culori, cu miros de pământ ars, de creta, ploi reci și măr gutui;dimineti cu bruma,mangâieri de ceatā,un univers caramiziu pictat sub stropi mărunți de ploaie;

Asa ca bun venit toamna, cu atingeri de pulover și gust de ceai cald, cu cântec de clopotei și umbrele colorate,orase luminate în zile întunecate,pasari grăbite înspre alte zări și copaci care isi scutura magia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Built with WordPress.com.

Up ↑

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: